2014-04-14 18:09:03
Φωτογραφία για Δήμος Τρίπολης: Ολοκλήρωση της μελέτης του αποχετευτικού δικτύου – βιολογικού καθαρισμού της τοπικής ενότητας Λεβιδίου
Ο Δήμαρχος Τρίπολης Γιάννης Σμυρνιώτης δήλωσε: «Υπογράφηκε στο Λεβίδι ένα προσύμφωνο για τη μεταβίβαση 2 γηπέδων περίπου 5 στρεμμάτων προκειμένου να γίνει η εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού του Λεβιδίου.

Η Δημοτική Αρχή στα πλαίσια της υλοποίησης του   αποχετευτικού δικτύου – βιολογικού καθαρισμού της τοπικής ενότητας Λεβιδίου προέβηκε με ανοικτό διαγωνισμό στην ανάθεση της μελέτης του έργου.

Μετά την ανάθεση της μελέτης τροποποιήθηκε η περιβαλλοντική νομοθεσία με αποτέλεσμα να μην τηρεί πλέον ο προτεινόμενος χώρος τις προϋποθέσεις αδειοδότησης για την εγκατάσταση του βιολογικού καθαρισμού.

Ο Δήμος προκειμένου να ολοκληρωθεί η εκπόνηση της μελέτης ώστε το έργο να είναι ώριμο για ένταξη του στο ΕΣΠΑ ή στο επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο Στήριξης προέβη σε ανοικτό διαγωνισμό για την εύρεση οικοπέδου που να τηρεί  τις προϋποθέσεις της τροποποιημένης περιβαλλοντικής νομοθεσίας.

Η διαδικασία εύρεσης οικοπέδων ολοκληρώθηκε  και μπορεί πλέον να υλοποιηθεί η σύνταξη της οριστικής μελέτης εφαρμογής και να εκδοθούν οι απαιτούμενες από το νόμο άδειες για την υλοποίηση του έργου.

Η Δημοτική Αρχή θα είναι σε θέση θα υλοποιήσει ένα ακόμη ιδιαίτερα σημαντικό έργο, αυτή τη φορά στη δημοτική ενότητα Λεβιδίου , που αποτελεί τον κυρίαρχο οικισμό από τουριστική θα έλεγα άποψη για το δήμο της Τρίπολης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Adapter HDMI EPL 3FHU for Samsung Galaxy s3
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Adapter HDMI EPL 3FHU for Samsung Galaxy s3
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ