2014-04-14 20:02:06
Φωτογραφία για Τρεις ιδέες για θεϊκά μαλλιά την Ανάσταση!
Oι γιορτές έφτασαν και εσύ βασανίζεσαι με ερωτήματα όπως : "Κοτσίδα ή μπούκλες". Για να μην σπας το κεφάλι σου παρακάτω θα βρεις 3 σικάτα, εύκολα και γρήγορα χτενίσματα για τις γιορτινές μέρες που έρχονται που μπορείς να έχεις από το πρωί στην βόλτα μέχρι το βράδυ στο ποτό!

Ανακατεμένα κύματα: τα ανέμελα κύματα είναι μόδα και φυσικά είναι από τα πιο εύκολα και σέξι χτενίσματα είτε έχεις μακριά, είτε έχεις κοντά μαλλιά. Αρκεί να δημιουργήσεις ανάλαφρες μπούκλες στα μαλλιά σου και να τα αφήσεις ελεύθερα. Το πιο διαχρονικό και σέξι χτένισμα παντός καιρού σε βγάζει ασπροπρόσωπη και το Πάσχα στο χωριό ή την πόλη!

Χαμηλή αλογουρά: η χαμηλή αλογοουρά είναι μόδα και ειδικά σε συνδυασμό με την χωρίστρα στη μέση σε ίσιο μαλλάκι είναι ένα πολύ εύκολο χτένισμα που μπορείς να πετύχεις και στο χωριό την ημέρα της Ανάστασης. Το συγκεκριμένο χτένισμα απαιτεί να έχεις ισιώσει τα μαλλιά σου και να τα πιάσεις σε μια σφιχτή χαμηλή αλογουρά και να δείξεις έτσι το τέλειο προσωπάκι σου!


Η κοτσίδα σου: Αν θέλεις το πιο καυτό και ταυτόχρονα σικάτο λουκ για το Πάσχα χωρίς όμως να ψάχνεις σαν τρελή για κομμωτήρια τελευταία ώρα τότε μπορείς να διαλέξεις μια απλή χαμηλή κοτσίδα σαν αυτή εδώ! Αν έχεις μακρύ μαλλάκι τότε μπορείς απλά να την ξεκινήσεις λίγο πιο κάτω από το ύψος του αυτιού και να σφραγίσεις το αποτέλεσμα με ένα λαστιχάκι ή ένα εντυπωσιακό κοκαλάκι! Τι πιο σέξι από μια κοτσίδα χαμηλή ή στο ένα πλάι;

Και μην ξεχνάς: τα ανθάκια αλλάζουν τελείως το χτένισμα σου! Αν θέλεις να αλλάξεις τελείως λουκ και δεν έχεις χρόνο να τρέχεις στο κομμωτήριο, δεν έχεις παρά να αλλάξεις εμφάνιση με λίγα ανθάκια στα μαλλιά σου είτε σαν στέκα, σαν στεφάνι στο μπροστινό μέρος στο μέτωπο σου ή απλά διάσπαρτα στο χτένισμα σου. Ακόμη και σε έναν κότσο ή σε μια κοτσίδα τα λουλουδάκια δίνουν ανοιξιάτικο αέρα στο στιλ σου!
womenonly.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ