2014-04-14 20:40:05
Φωτογραφία για Συμμετοχή ΥΕΘΑ Δημήτρη Αβραμόπουλου στη Σύνοδο των ΥΠΑΜ του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ε.Ε. και στη συνεδρίαση του Δ.Σ. του ΕΟΑ
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος θα μεταβεί αύριο, Μεγάλη Τρίτη 15 Απριλίου, στο Λουξεμβούργο, όπου θα εκπροσωπήσει την Ελληνική Προεδρία στη Σύνοδο των Υπουργών Άμυνας του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Στη Σύνοδο θα συμμετάσχει και η Ύπατη Εκπρόσωπος της Ε.Ε. για θέματα Εξωτερικής Πολιτικής και Πολιτικής Ασφαλείας, Catherine Ashton.

Ο κ. Αβραμόπουλος θα συμμετάσχει και στη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Άμυνας (ΕΟΑ), που πραγματοποιείται αύριο στο Λουξεμβούργο.

Στην ημερήσια διάταξη του Συμβουλίου Εξωτερικών Υποθέσεων περιλαμβάνονται η ευρωπαϊκή στρατηγική θαλάσσιας ασφαλείας και οι επιχειρήσεις στην Κεντροαφρικανική Δημοκρατία.

Τέλος, κατά τη διάρκεια του γεύματος, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του ΝΑΤΟ Anders Fogh Rasmussen, θα συζητηθεί η κατάσταση στην Ουκρανία, η επίδραση της ουκρανικής κρίσης στην ευρωπαϊκή αμυντική πολιτική και η συνεργασία Ε.Ε. – ΝΑΤΟ. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ