2014-04-14 23:20:02
Φωτογραφία για ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ... ΠΛΗΡΗΣ Ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός προπονήθηκε στο Palacio de Deportes και ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει μετά από μήνες όλους τους παίκτες του στη διάθεσή του.

Ο πρωταθλητής Ευρώπης ξέρει πολύ καλά τις δυσκολίες που θα συναντήσει στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης (15/4, 22:00/ΔΤ), αλλά τουλάχιστον θα αντιμετωπίσει τους Ισπανούς πλήρης, κάτι που είχε να συμβεί πάρα πολύ καιρό.

Ο Γιώργος Πρίντεζης έκανε κανονικά προπόνηση και μετά από ένα μήνα θα επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Φυσικά δεν βρίσκεται στο επιθυμητό επίπεδο, ωστόσο θα βοηθήσει για κάποια λεπτά.

Ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος βρήκε λίγα λεπτά συμμετοχής με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική του TOP 16, έχει βρει ρυθμό και έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό του.

Οι Πρωταθλητές Ευρώπης λοιπόν ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Ισπανούς, αλλά αύριο το πρωί (15/4) θα βρεθούν πάλι στο γήπεδο για μία ...επανάληψη των όσων έχουν προγραμματίσει και αρκετά σουτ, ενώ στο ξενοδοχείο θα υπάρξει η καθιερωμένη... βιντεοθεραπεία.


Στη Μαδρίτη βρίσκονται και οι 16 παίκτες, αλλά οι Καββαδάς, Αγραβάνης και Χριστοδούλου θα είναι εκτός δωδεκάδας με το μοναδικό ερωτηματικό να είναι, αν ο Μπαρτζώκας προτιμήσει τον Δημήτρη Κατσίβελη ή τον Μάρντι Κόλινς.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από την προπόνηση του Ολυμπιακού στη Μαδρίτη μια μέρα πριν τον πρώτο προημιτελικό των δυο ομάδων για την Ευρωλίγκα 2013-14, στο βίντεο που αναρτήθηκε από την επίσημη ιστοσελίδα της ερυθρόλευκης ΚΑΕ:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ