2014-04-14 23:36:02
Φωτογραφία για Ο ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΚΑΙ... ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΡΕΑΛ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για την πρώτη αναμέτρηση με τη Ρεάλ Μαδρίτης και στο περιθώριο της ανοικτής προπόνησης των ερυθρόλευκων ο Γιώργος Πρίντεζης μίλησε για τη σειρά με τους Ισπανούς.

Ο διεθνής φόργουορντ των πρωταθλητών Ευρώπης, που επιστρέφει μετά από περίπου ένα μήνα λόγω θλάσης, αρχικά ανέφερε: «Η Ρεάλ και η ΤΣΣΚΑ έχουν την πιο σταθερή πορεία στην διοργάνωση και είναι οι πιο αξιόπιστες ομάδες στην διάρκεια της χρονιάς. Από εκεί και πέρα έχουμε και εμείς καποιες πιθανότητες που θα τις διεκδικήσουμε αύριο και όχι μόνο αύριο αλλά και στο επόμενο παιχνίδι ώστε να καταφέρουμε να πάρουμε μία νίκη εδώ και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να περάσουμε στο Final 4».

Ο «Πριντ» ανέλυσε από τη δική του οπτική την πρώτη αναμέτρηση: «Είχαμε πάρα πολλούς τραυματισμούς τον τελευταίο μήνα, προερχόμαστε όμως από δυο πολύ καλές χρονιές στην Ευρώπη. Κατά την γνώμη μου, πρέπει να μπούμε και στα δύο παιχνίδια δυνατά ώστε και αύριο και στο επόμενο ματς να διεκδικήσουμε πραγματικά τη νίκη όσο μπορούμε και ξέρουμε
. Δε χρειάζεται πάντως να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι ως ζωής και θανάτου. Πρέπει να παίξουμε το παιχνίδι μας όσο απελευθερωμένα γίνεται και όσο καλά μπορούμε, να τρέξουμε ώστε να πάμε σε όσες περισσότερες κατοχές κάτι που θα αυξήσει τις πιθανότητες νίκης μας».

Ο διεθνής φόργουορντ συνέχισε τονίζοντας: «Η Ρεάλ είναι η πιο σταθερή και η καλύτερη ομαδα στην Ευρώπη στο παιχνίδι του αιφνιδιασμού από κει και πέρα θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Δεν έχω μπει στην διαδικασία να σκεφτώ αν ηττήθηκαν επίτηδες. Αυτό φαίνεται εκ του αποτελέσματος από 'κει και πέρα καλό είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο στόχο μας και να παίξουμε το παιχνίδι μας».

Ολοκληρώνοντας αναφέρθηκε και στην δικιά του κατάσταση μετά την θλάση που τον ταλαιπώρησε: «Έχει περάσει ένας μήνας που έχω να παίξω αγώνα, θεωρώ πως μπορώ να βοηθήσω μερικά λεπτά. δεν εχω φτάσει στο επίπεδο που θέλω. Σίγουρα όμως για μερικά λεπτά μπορώ να βοηθήσω».

Δείτε τον Γιώργο Πρίντεζη να μιλά για τα παιχνίδια με τη Ρεάλ στην κάμερα του OlympiacosBC TV...
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ