2014-04-15 01:11:05
Φωτογραφία για Παράνομη εξόρυξη υλικών από φυσικό περιβάλλον...
«Τρεχάματα» ξεκίνησαν για υποψηφίους στον Δήμο Πύλης Τρικάλων λίγο πριν τις κάλπες, μετά την «καμπάνα» του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Τρικάλων.

Όπως αποκαλύπτει το trikalanews.gr σήμερα και μετά από 3 συνεδριάσεις, ολοκληρώθηκε η δίκη που αφορούσε καταγγελίες κατά της πρώην Δημοτικής Αρχής του Δήμου Γόμφων για παράνομη εξόρυξη υλικών από την υπό κατασκευή της Λιμνοδεξαμενής του Τοπικού Διαμερίσματος του Παλαιομοναστήρου τον Δεκέμβριο του 2009.

Στο «σκαμνί» του κατηγορουμένου με ιδιαίτερα σοβαρό κατηγορητήριο, καθώς περιλαμβάνει τις κατηγορίες περί παράβασης καθήκοντος, παράνομη εξόρυξη και υποβάθμιση του περιβάλλοντος, κάθισαν 22 κατηγορούμενοι από τους 23 που περιλαμβάνει το κατηγορητήριο καθώς ο ένας δεν είναι πλέον εν ζωή.

Ανάμεσα στους κατηγορουμένους ο πρώην Δήμαρχος Γόμφων Νίκος Παλλαντζάς και ο επικεφαλής της τότε αντιπολίτευσης του Δήμου Γόμφων Νίκος Τόλιας που καταδικάστηκαν με ποινές 12 μηνών έκαστος για έκδοση παράνομης απόφασης, όπως καταδικάστηκαν και οι αμμολήπτες, ενώ αντίθετα αθωώθηκαν κατά πλειοψηφία τα μέλη του τότε Τοπικού Συμβουλίου, με το σκεπτικό ότι η απόφαση που είχαν λάβει, είχε γνωμοδοτικό και όχι εκτελεστικό χαρακτήρα. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ