2023-11-16 07:19:13
Φωτογραφία για 'Ενα υπέροχο σπίτι σε μαγευτικό φυσικό περιβάλλον
Το Costwolds, στην νότια Αγγλία, είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς στο Ηνωμένο Βασίλειο. Προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες ετησίως και είναι διάσημο για τα γραφικά χωριά και τα κτήματα με τις πέτρινες εξοχικές κατοικίες και τους όμορφους κήπους πολλά από τα οποία λειτουργούν ως τουριστικά καταλύματα.  

Το συγκεκριμένο βρίσκεται σε ένα μικρό παραδοσιακό χωριό της περιοχής μέσα σε ένα καταπράσινο τοπίο που ενσωματώνει όλα τα τυπικά χαρακτηριστικά της Βρετανικής εξοχής. 

Χαμηλό και πετρόκτιστο  -τυπικό δείγμα αρχιτεκτονικής της περιοχής- διαμορφωμένο εσωτερικά σε σύγχρονο ρουστίκ με αρκετά στοιχεία και shabby ύφους. 

Λευκό, μπεζ και οι φυσικές αποχρώσεις ξύλου και πέτρας είναι τα μόνα χρώματα που έχουν χρησιμοποιηθεί σε όλα στοιχεία, σε έναν χώρο που ενώ διαθέτει όλες τις σύγχρονες ανέσεις για την εξυπηρέτηση των ενοίκων του διατηρεί έντονα το παραδοσιακό - εξοχικό στοιχείο. 



Η ορατή όψη της πέτρας σε αρκετά σημεία των τοίχων, τα ξύλινα δοκάρια, το διπλής όψης ενεργειακό τζάκι, τα πολλά στοιχεία από ακατέργαστης όψης ξύλο και η γενικά λιτή διακόσμηση διαμορφώνουν μια εξαιρετική ατμόσφαιρα σε απόλυτη αισθητική αρμονία με το εξωτερικό περιβάλλον. 



___________________________





(*) Τα ενοικιαζόμενα καταλύματα (στην Ελλάδα ή στο εξωτερικό) που συμπεριλαμβάνονται στην στήλη "HOTELS  TOURS" του site μας δεν αποτελούν διαφημιστική καταχώρηση. Επιλέγονται για το ενδιαφέρον που κατά την άποψή μας παρουσιάζουν λόγω ιδιαίτερων αρχιτεκτονικών-διακοσμητικών τους χαρακτηριστικών και το SoulouposeTo δεν έχει κανενός είδους οικονομική συναλλαγή - σχέση με τους ιδιοκτήτες τους. 

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

uniquehomestays.com


ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ