2012-04-21 13:34:58
Φωτογραφία για ΦΕΪΣΑ: ΚΑΛΗ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΔΥΝΑΤΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ!
Ο Λιούμπομιρ Φέισα επέστρεψε πρόσφατα στην ενεργό δράση μετά από πολύμηνη απουσία και πλέον δηλώνει έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό.

«Στόχος μου να κάνω μια καλή προετοιμασία και να μπω δυνατά του χρόνου», δήλωσε ο Σέρβος.

Αναλυτικά, ο Λιούμπομιρ Φέισα, μίλησε:

Για το ματς με τον ΠΑΣ και την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση:

«Για μένα είναι κατά κάποιο τρόπο και αναγνωριστικά αυτά τα παιχνίδια, όπως με τον ΠΑΣ. Είναι πολύ σημαντικό που παίρνω χρόνο συμμετοχής, γιατί φέτος ήμουν τραυματίας στο μεγαλύτερο κομμάτι της σεζόν. Ευτυχώς που εδώ και πάνω από δύο μήνες δεν αισθάνομαι την παραμικρή ενόχληση. Μου δόθηκε η ευκαιρία να παίξω με τον ΠΑΣ Γιάννινα, ήταν και κακός ο αγωνιστικός χώρος και πρόσεχα λίγο».

Για το ματς με τον Ατρόμητο και το αν θα παίξει:

«Για το αν θα παίξω με τον Ατρόμητο δεν το ξέρω. Ο προπονητής είναι αυτός ο οποίος θα αποφασίσει κάτι τέτοιο, εγώ δεν μπορώ να πω κάτι πάνω σε αυτό».


Για τη νέα σεζόν:

«Πηγαίνω βήμα-βήμα. Σίγουρα για μένα έχει σημασία να μπω δυνατά στην προετοιμασία για του χρόνου, αλλά επαναλαμβάνω ότι πηγαίνω βήμα-βήμα. Στόχος μου είναι να βοηθήσω του χρόνου τον Ολυμπιακό».

Για τον Μάρκο Πάντελιτς:

«Ο Πάντελιτς είναι στη Σερβία και συνεχίζει το πρόγραμμά του. Μιλάω σχεδόν σε καθημερινή βάση μαζί του. Μου έχει πει ότι δεν πονάει, ότι αισθάνεται πολύ καλύτερα και πως θα γυρίσει δυνατός. Θα έρθει την άλλη εβδομάδα για να παρακολουθήσει τον τελικό του Κυπέλλου».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ