2012-04-21 13:35:31
Φωτογραφία για H Xάρις Αλεξίου στον realfm 97.8
Για τη λαϊκή μουσική, την περίοδο της κρίσης και τα άμεσα σχέδιά της μίλησε η Χάρις Αλεξίου στον Νίκο Χατζηνικολάου και τον realfm 97,8. Όπως ανέφερε η αγαπημένη ερμηνεύτρια όλα αυτά τα χρόνια «είχα την τύχη να τραγουδήσω αγαπημένους συνθέτες» ενώ σχολίασε πως μέσα από τα λαϊκά της τραγούδια, αυτές τις εποχές, «έχουμε την ανάγκη να γυρίζουμε στις ρίζες μας γιατί εκεί μπορούμε να κρατηθούμε και να κάνουμε πάλι από την αρχή τα βήματά μας... Έχουμε ανάγκη να γυρίσουμε σπίτι μας και να δούμε τον κόσμο με καινούργια μάτια», είπε η Χαρούλα Αλεξίου, ή θηλυκός Καζαντζίδης όπως τη χαρακτηρίζουν οι θαυμαστές της.

Όσον αφορά τον πρώτο της δίσκο που δίνει η Realnews αυτήν την Κυριακή «10 Λαϊκά Τραγούδια», η Χάρις Αλεξίου τόνισε πως αυτή ήταν η πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά, το 1975 καθώς είχε ήδη μέχρι εκείνη την εποχή πολλές συμμετοχές και συνεργασίες. «Είχα αγωνία πώς θα το πάρω στην πλάτη μόνη μου» επισήμανε αλλά υπογράμμισε πως έγινε «τεράστια επιτυχία και με ταξίδεψε πολύ μακριά».


Η αγαπημένη καλλιτέχνις αποκάλυψε πως ετοιμάζει νέα δισκογραφική δουλειά με στίχους του αείμνηστου Μανώλη Φασουλή, που άφησε πριν «φύγει», με μελωδίες πολλών μεγάλων συνθετών, ενώ μίλησε για τα σχέδιά της να συνεχίσει τη συνεργασία της με τη Δήμητρα Γαλάνη, με καλοκαιρινές συναυλίες. Ο Νίκος Χατζηνικολάου αποκάλυψε πως η συνεργασία των δύο καλλιτέχνιδων αναμένεται να κυκλοφορήσει το καλοκαίρι από τη Realnews.

Τα «10 Λαϊκά Τραγούδια» κυκλοφορούν αυτήν την Κυριακή με τη Realnews και το άλμπουμ περιέχει μερικές από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Χάρις Αλεξίου.

www.markos.tv
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ