2014-04-15 13:24:06
Φωτογραφία για «Ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα»
Ο Μπρούνο Τσιρίλο μίλησε στα «Σπορ του Βορρά» και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα και μπορεί να φθάσει στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος!

«Εφόσον όλοι οι παίκτες του ΠΑΟΚ παραμείνουν συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και στον τρόπο αντιμετώπισης του Ολυμπιακού, τότε θα έρθει η πρόκριση. Ξέρω πολύ καλά τι είδους παιχνίδι είναι. Όλοι όσοι βρεθούν στο γήπεδο, θα ζήσουν μία πολύ μεγάλη ατμόσφαιρα, όμως οι παίκτες πρέπει να μείνουν ανεπηρέαστοι από την ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσουν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ και να ξεχάσουν ότι έγινε στο Καραϊσκάκη», είπε ο Τσιρίλο και αναφέρθηκε στη διαιτησία του Καλογερόπουλου, στο πρώτο παιχνίδι:

«Ο διαιτητής του πρώτου αγώνα έκανε τρομερά λάθη. Δεν μπορώ ακόμη να καταλάβω, πως είναι δυνατόν από την στιγμή που απέβαλε τον Στοχ, να μην είχε αποβάλει τους Φουστέρ και Βαλντέζ που έσπρωξαν με τον ίδιο τρόπο τον Αθανασιάδη. Έπρεπε να δώσει κίτρινη κάρτα σε κάθε παίκτη που έκανε παράβαση και όχι κόκκινη στον Στοχ και κίτρινη στον Φουστέρ. Ήταν αδικία».

Για το τι πρέπει να προσέξει ο ΠΑΟΚ, σημείωσε: «Έχω αγωνιστεί τρία χρόνια στον ΠΑΟΚ και ο Δικέφαλος κατά την γνώμη μου, μπορεί να πετύχει ακόμη κι αυτό που ορισμένοι θεωρούν απίθανο να συμβεί. Δεν εννοώ πως θεωρώ απίθανη την πρόκριση του ΠΑΟΚ αύριο, απλά λέω ότι ο ΠΑΟΚ είναι ικανός για μεγάλα πράγματα. Και σίγουρα μπορεί να φθάσει στον τελικό. Πρέπει να είναι όλοι συγκεντρωμένοι. Ο ΠΑΟΚ έχει πολύ καλή ομάδα και πολύ καλούς παίκτες». Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ