2014-04-15 17:07:04
Φωτογραφία για Παρακολουθήστε το τρέιλερ της τελευταίας ταινίας του αδικοχαμένου Philip Seymour Hoffman
Το «κύκνειο άσμα» του Ηoffman είναι η ταινία «The Most Wanted Man»- η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α στις 25 Ιουλίου- και έχει θέμα την τρομοκρατία «Ο Philip Seymour Hoffman είναι υπέροχος» είναι μία από τις διθυραμβικές κριτικές που κέρδισε με την τελευταία του ερμηνεία στην μεγάλη οθόνη, ο αδικοχαμένος ηθοποιός, που βρέθηκε νεκρός στις 2 Φεβρουαρίου στο διαμέρισμα του στη Νέα Υόρκη με μία σύριγγα καρφωμένη στο χέρι. Το «κύκνειο άσμα» του Ηoffman είναι η ταινία «The Most Wanted Man»- η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις Η.Π.Α στις 25 Ιουλίου- και έχει θέμα την τρομοκρατία.

Ο ηθοποιός που «έφυγε» από τη ζωή από υπερβολική δόση «κοκτέιλ» ναρκωτικών, υποδύεται έναν Γερμανό κατάσκοπο, που εποπτεύει την μουσουλμανική κοινότητα του Αμβούργου, με σκοπό να συλλάβει τον ηγέτη της και τρομοκράτη Δρ. Φέισαλ Αμπντουλάχ. Στο θρίλερ , το οποίο βασίζεται στο oμότιτλο βιβλίο του John le Carre (2008) , πρωταγωνιστούν επίσης οι Rachel McAdams, Robin Wright και Willem Dafoe. Η McAdams υποδύεται μία δικηγόρο ανθρωπίνων δικαιωμάτων που οδηγεί τον Hoffman στον άνθρωπο-κλειδί της υπόθεσης. Οπως λέει κι ο ίδιος ο Hoffman στην ταινία με γερμανική προφορά: «Για να πιάσεις έναν καρχαρία, χρησιμοποιείς ως δόλωμα ένα μπαρακούντα»!


Η ταινία είχε κάνει πρεμιέρα στις 17 Ιανουαρίου στο φεστιβάλ κινηματογράφου του Sundance, εκεί όπου πραγματοποίησε και την τελευταία του δημόσια εμφάνιση ο αδικοχαμένος ηθοποιός. «Η ιστορία με συγκίνησε. Μιλάει για την περίοδο στην οποία βρίσκομαι τώρα κι εγώ αν και δεν μπορώ να το εκφράσω καθαρά. Το διάβασα και είδα κάτι από τον εαυτό μου. Είναι για την μέση ηλικία… Αφορά έναν άντρα που έρχεται αντιμέτωπος με το πάθος του και τα αποτελέσματα που φέρνει» είχε πει για την ταινία ο Philip Seymour Hoffman.

Το trailer της ταινίας:
Tromaktiko
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ