2012-04-21 14:03:33
Φωτογραφία για Νέα τριάδα στα χαφ...
Πάει για… άλλα ο Ολυμπιακός στη μεσαία γραμμή του αφού η δεδομένη επιθυμία του Θρύλου να αποκτήσει ένα κορυφαίο «δεκάρι» σε συνδυασμό με τη διαφαινόμενη αποχώρηση των Μακούν, Ορμπάιθ φέρνουν… λίφτινγκ στα χαφ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα αποτελέσει παρελθόν μετά από τρεις άκρως επιτυχημένες σεζόν και το ίδιο αναμένεται να συμβεί με αρκετούς ερυθρόλευκους για διαφορετικούς λόγους. Κάποια συμβόλαια δεν θα ανανεωθούν, κάποιοι πιθανώς θα παραχωρηθούν αν φτάσουν καλές προτάσεις, ενώ υπάρχουν πάντα και αυτοί που δεν ανήκουν στον Ολυμπιακό και θα επιστρέψουν στις ομάδες τους είτε γιατί δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα είτε γιατί οι οικονομικές απαιτήσεις των συλλόγων τους είναι υψηλές, είτε γιατί απλά ο κύκλος τους έκλεισε.

Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται αρκετοί χαφ της ομάδας, με τους Πάμπλο Ορμπάιθ και Ζαν Μακούν να είναι οι δύο πρώτοι που λογικά θα αποχωρήσουν από το Λιμάνι. Όχι βεβαίως γιατί οι ερυθρόλευκοι δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την προσφορά τους. Ο μεν Ορμπάιθ επιθυμεί να επιστρέψει στην Μπιλμπάο και με την αποχώρηση του Βαλβέρδε μάλλον και η δική του απόφαση γίνεται λίγο πιο εύκολη. Όσον αφορά στον Μακούν, ο Ολυμπιακός προσπαθεί να ρίξει τις απαιτήσεις της Άστον Βίλα, όμως κάτι τέτοιο φαίνεται πως δύσκολα θα συμβεί.


Μοιραία λοιπόν, οι δύο παίκτες αναμένεται να αποτελέσουν παρελθόν το καλοκαίρι εκτός απροόπτου. Κάτι που αντίστοιχα σημαίνει ότι οι ερυθρόλευκοι πάνε για τουλάχιστον τρεις προσθήκες στα χαφ τους, με πρώτη βεβαίως τη θέση του αντι-Ιμπαγάσα (σ.σ. είτε μείνει είτε φύγει ο «Κάνιο» και έπειτα αυτές των δύο πιο αμυντικογενών μέσων.

 http://www.katimagiko.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ