2014-04-15 20:54:04
Φωτογραφία για Η ΑΝΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ 3 ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΕΙΡΑΣ ΡΕΑΛ Μ. - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ *ΒΙΝΤΕΟ*
Διαβάστε την ανάλυση της Ευρωλίγκας για τις τρεις πρώτες αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με τη Ρεάλ Μαδρίτης στα πλέι οφ της διοργάνωσης με... φόντο μια θέση στο Final 4 του Μιλάνο.

«Η ρεβάνς του περσινού τελικού της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Ρεάλ Μαδρίτης και Ολυμπιακό δεν θα γίνει σε ένα παιχνίδι, αλλά θα κριθεί σε μια σειρά το πολύ πέντε αγώνων. Ο Ολυμπιακός ψάχνει για το πέμπτο του Final 4 σε έξι χρόνια στην προσπάθειά του να κάνει ένα ιστορικό three-peat, κάτι που μόνο η Ρίγα (1958-1860) και η Σπλιτ (1989-1991) έχουν πετύχει στο παρελθόν. Η Ρεάλ που έχει τις περισσότερες νίκες φέτος στη διοργάνωση και οκτώ τίτλους, στοχεύει στο τρίτο της Final 4 σε τέσσερις σεζόν και στο πρώτο της τρόπαιο από το 1995.

Όπως πάντα, ο Ολυμπιακός θα βασισθεί στον MVP της Ευρωλίγκας, Βασίλη Σπανούλη και το εξαιρετικό ομαδικό πνεύμα για να πετύχει, παρά το μειονέκτημα της έδρας σε αυτή τη σειρά. Η Ρεάλ μοιάζει πιο δυνατή από πέρσι, ειδικά στους ψηλούς, αφού ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Μπουρούσης και ο Σάλα Μέζρι, έχουν δυναμώσει την άμυνα της ομάδας και την έχουν βοηθήσει στο σκοράρισμα και το θέαμα.


Ο έλεγχος του ρυθμού θα είναι καθοριστικός για τον Ολυμπιακό. Οπότε ας περιμένουμε τους ερυθρόλευκους να επικεντρωθούν στον περιορισμό του τρίο των Σέρχιο Ροντρίγκεθ, Ρούντι Φερνάντεθ και Σέρχιο Γιουλ. Η Ρεάλ είναι αήττητη στην έδρα της σε όλες τις διοργανώσεις τη φετινή χρονιά, αλλά ο Ολυμπιακός έχει τέσσερις συνεχόμενες νίκες -το μεγαλύτερο σερί στην Ευρωλίγκα αυτή τη στιγμή - και είναι και ο πρωταθλητής μέχρι κάποιος άλλος να πάρει το τρόπαιο».

Δείτε το βίντεο:
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ