2014-04-16 09:46:06
Φωτογραφία για Χανιά: Έκλεψαν τα καλώδια από εκεί που θα γίνουν οι γάμοι των Κινέζων!
"Πάγωσαν" οι φορείς όταν έφτασαν στο φρούριο Κούλες στην Απτέρα Χανίων, όπου θα γίνουν στις 25 Απριλίου οι γάμοι των Κινέζων.

Εμβρόντητοι αντίκρυσαν ότι το κεντρικό ηλεκτρικό καλώδιο που θα φωταγωγούσε το χώρο και θα ηλεκτροδοτούσε όλες τις ηχητικές εγκαταστάσεις είχε κάνει... φτερά!

Από όλα τα πιθανά σημεία, οι κλέφτες χαλκού βρήκαν να "χτυπήσουν" το χώρο όπου διοργανώνεται τόσο καιρό να γίνει η τελετή γάμου 18 ζευγαριών από την Κίνα.

Μια εκδήλωση στην οποία έχουν ποντάρει οι αρμόδιοι φορείς, θεωρώντας ότι θα αποτελέσει μια καλή ευκαιρία τουριστικής προβολής των Χανίων και ανάδειξη του τόπου σε γαμήλιο προορισμό.

Όπως δήλωσε στο Flashnews.gr, ο προϊστάμενος του τμήματος Τουρισμού της Αντιπεριφέρειας Χανίων, Μανώλης Βολικάκης:

"Ετοιμάζουμε πλέον τις τελευταίες λεπτομέρειες και με πολύ λύπη διαπιστώσαμε ότι το κεντρικό καλώδιο που θα έδινε φως και θα ηλεκτροδοτούσε όλα τα μηχανήματα των τεχνικών και των συνεργείων, το είχαν κόψει και ξηλώσει.


Αυτό ήταν και το καλώδιο που θα φωταγωγούσε όλο το κάστρο".

Οι κλέφτες πήραν περίπου 45-50 μέτρα καλώδιο ενώ ξήλωσαν και τον πίνακα.

"Πρόκειται για ένα σημαντικό κόστος και μια σοβαρή δαπάνη και πλέον ανησυχούμε ότι αν το αντικαταστήσουμε άμεσα αυτές τις ημέρες, θα ξαναγίνει κλοπή και θα ξαναβρούμε το πρόβλημα μπροστά μας" τονίζει ο κ΄Βολικάκης και συνεχίζει:

"Σκεφτόμαστε ότι μάλλον πρέπει να μπουν φυύλακες. Δεν έχει νόημα να ξαναμπούμε σε έξοδα αν δεν έχουμε τρόπο να φυλάξουμε το χώρο. Είναι πιθανό η αντικατάσταση να γίνει την προηγούμενη μέρα προκειμένου να γίνει και ο απαραίτητος τεχνικός έλεγχος τόσο από τα δικά μας συνεργεία, όσο και τους εξωτερικού που θα βρίσκονται εδώ για να καλύψουν την εκδήωλση. Είναι πάντως κρίμα αυτός ο χώρος να πέφτει θύμα λεηλασίας". Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ