2014-04-16 10:49:02
Φωτογραφία για Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Ρίζο: Στην εντατική ο γιος του
Δύσκολες ώρες περνά ο πρώην εκδότης του Αδέσμευτου Τύπου και νυν αρθρογράφος Δημήτρης Ρίζος, αφού την περασμένη Παρασκευή ο γιος του Απόστολος είχε ένα πολύ σοβαρό τροχαίο ατύχημα με τη μοτοσικλέτα του.

Ο νεαρός κινούνταν με τη μηχανή του στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, όταν ξαφνικά ένα αυτοκίνητο τον χτύπησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί πολύ σοβαρά, αφού δυστυχώς δεν φορούσε κράνος.

Ο γιος του Δημήτρη Ρίζου νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός σε καταστολή. Τη Μεγάλη Δευτέρα υπεβλήθη σε ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο στο κεφάλι, το οποίο σύμφωνα με τον κ. Ρίζο πήγε πάρα πολύ καλά, όμως οι γιατροί παραμένουν επιφυλακτικοί, τονίζοντας ότι η κατάστασή του είναι εξαιρετικά σοβαρή.

Κρίσιμα είναι τα επόμενα 24ωρα, και όλοι ελπίζουν πως ο Απόστολος θα τα καταφέρει και θα βγει νικητής από αυτή τη μάχη.

Όσοι τον γνωρίζουν μιλούν για ένα πολύ καλό παιδί, με ήθος και ποιότητα χαρακτήρα, ενώ κάθε μέρα τον επισκέπτονται δεκάδες φίλοι του για να βρεθούν δίπλα του.

Ο Δημήτρης Ρίζος διατηρεί την αισιοδοξία του, αν και είναι πολύ δύσκολο για εκείνον, αφού για μια ακόμα φορά ζει την αγωνία για ένα πολύ δικό του πρόσωπο.

Πριν από μερικά χρόνια, είχε χάσει από τροχαίο την ανιψιά του σε πολύ νεαρή ηλικία και όπως είναι φυσικό, όλη αυτή η περιπέτεια του ξυπνά δυσάρεστες αναμνήσεις.

Πηγή: Μίλα
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ