2014-04-16 18:40:05
Φωτογραφία για «ΠΑΓΩΝΑΝ» ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΟΙ ΚΕΡΚΙΔΕΣ ΤΗΣ ΡΕΑΛ!
Κάθε εύστοχη προσπάθεια του Βασίλη Σπανούλη στην αναμέτρηση με τη Ρεάλ ξυπνούσε ...άσχημες μνήμες στους οπαδούς των Μαδριλένων που βρίσκονταν στην κερκίδα.

Οι 18 πόντοι που σκόραρε ο αρχηγός των πρωταθλητών Ευρώπης στο πρώτο ματς με τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν ήταν αρκετοί για να χαρίσουν τη νίκη στον Ολυμπιακό, ήταν ωστόσο ικανοί να αγχώσουν όλους όσους βρίσκονταν στο Palacio De Deportes.

Κανένας οπαδός της Ρεάλ δεν έχει ξεχάσει το... πάρτι του "Kill Bill" στον τελικό του Λονδίνου. Όποτε λοιπόν ευστοχούσε έξω από τα 6,75 οι εξέδρες... πάγωναν και ίδρωναν διότι πολύ απλά φοβόντουσαν πως θα ήταν στο ...ίδιο έργο θεατές. Ειδικά ένα τρίποντο του αρχηγού του Ολυμπιακού με το οποίο ισοφάρισε σε 40-40 σίγησε για αρκετά δευτερόλεπτα την κερκίδα.

Στην περίπτωση που αστοχούσε, ακολουθούσε πανδαιμόνιο θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να τον επηρεάσουν αρνητικά, αλλά... μάταια!

Ο Πάμπλο Λάσο δεν έχει βρει τρόπο να σταματήσει τον Βασίλη Σπανούλη ο οποίος φαίνεται πως θα είναι λόγω Λονδίνου, ο μόνιμος εφιάλτης των Μαδριλένων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ