2014-04-16 23:37:03
Φωτογραφία για 11 κεραίες κινητής τηλεφωνίας απομάκρυνε ο Δήμος Βόλου
Έντεκα κεραίες κινητής τηλεφωνίας απομάκρυνε ο Δήμος Βόλου από το Πολεοδομικό Συγκρότημα Βόλου – Ν. Ιωνίας, όπως προκύπτει από την απάντηση του αντιδήμαρχου Νίκου Μόσχου σε επερώτηση της ΛΑΣ.

Ο κ. Μόσχος ανέφερε ότι από την πρώτη στιγμή ανάληψης της θητείας τέθηκε συγκεκριμένο πλαίσιο δράσης, πάνω στο οποίο κινήθηκε με πολύπλευρες δράσεις σε όλα τα επίπεδα, ελεγκτικό, κανονιστικό, νομικό, δικαστικό.

Από τον συνδυασμό των στοιχείων που έχει η υπηρεσία στη διάθεσή της, αναφέρεται στην απάντηση, προκύπτουν 29 κεραίες εκτός Πολεοδομικού Συγκροτήματος, 33 κεραίες εντός Πολεοδομικού Συγκροτήματος, εκ των οποίων 22 στη Δ.Ε. Βόλου και 11 στη Δ.Ε. Ν. Ιωνίας. Επιπλέον από τα στοιχεία προκύπτουν 12 Μικροκυψέλες – Κεραιοδιατάξεις Micro, ενώ ελέγχθηκαν 10 σημεία εντός Π.Σ. χωρίς να βρεθεί κεραία.

Ο αντιδήμαρχος αναφέρει ότι η τροποποίηση του νομοθετικού καθεστώτος και οι διάφοροι Νόμοι, κατέστησαν το νομικό πλαίσιο ακόμη πιο ευνοϊκό για τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας και για την αντιμετώπιση των νέων δεδομένων το Δ.Σ
. έλαβε κανονιστική απόφαση, με την οποία η έγκριση τοποθέτησης κεραιών από την Διεύθυνση Υπηρεσίας Δόμησης θα πρέπει να λάβει προηγουμένως την γνωμοδότηση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. «Από την ημερομηνία εφαρμογής της απόφασης αυτής, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Βόλου έως και σήμερα εξέτασε 29 περιπτώσεις (αιτήματα εταιριών στη Διεύθυνση Πολεοδομίας για έγκριση δόμησης) γνωμοδότησε θετικά σε έξι υποθέσεις, ενώ απέρριψε 23», ανέφερε.
magnesianews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ