2014-04-17 03:24:05
Φωτογραφία για Μηνυτήρια αναφορά Καρατζαφέρη
Μηνυτήρια αναφορά με την οποία ζητεί να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπήρξε πολιτική παρέμβαση του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και των υπουργών Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης, Χαράλαμπου Αθανασίου και Νίκου Δένδια στο έργο της Δικαιοσύνης σχετικά με τις προφυλακίσεις βουλευτών της Χρυσής Αυγής υπέβαλλε ο προεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης.

Η αναφορά κατατέθηκε στην εισαγγελία Πρωτοδικών και διαβιβάστηκε στον αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Ι. Σακελάκο, ο οποίος δεν έχει άλλο δρόμο από το να τη στείλει στη Βουλή αφού στρέφεται κατά του πρωθυπουργού και υπουργών.

Αφορμή για την μηνυτήρια αναφορά απετέλεσαν τα όσα είπε ο τέως γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος, στην υποκλαπείσα συνομιλία του με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Ο κ. Καρατζαφέρης ζητεί να κληθεί ο κ. Μπαλτάκος για να ερωτηθεί αν αληθεύουν ή όχι τα όσα αναφέρονται στο επίμαχο βίντεο και σε αρνητική απάντηση να ερωτηθούν οι κ.κ. Σαμαράς, Αθανασίου και Δένδιας γιατί δεν κατέθεσαν μηνυτήριες αναφορές σε βάρος του κ. Μπαλτάκου. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ