2012-04-21 15:15:55
Φωτογραφία για Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1967 ΝΑΙ ΗΤΑΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ!
Η "Δημοκρατία" μας απέτυχε παταγωδώς όχι γιατί δεν είναι το καλύτερο πολίτευμα αλλά γιατί διάφοροι τυχάρπαστοι λαοπλάνοι και απατεώνες εξουσιαστές κατάφεραν να συνθλίψουν την συνείδηση, και το φιλότιμο του Έλληνα, ειδικά μετά το 1981 Η βασική αιτία της παρακμής και αποτυχίας είναι ο μεταπολιτευτικός αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός, ο οποίος μετέτρεψε την Δημοκρατία σε ένα πανηγύρι ωχαδερφισμού, αφελληνοποίησης, αναρχίας, ασυδοσίας, ενδοτικότητας, αδιαφορίας και απαξίας κάθε αρχής, αξίας και φιλότιμου που μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας.

Έτσι λοιπόν, επί μεταπολιτευτικής "Δημοκρατίας", καταφέραμε να ζούμε όλοι μας, φυλακισμένοι μέσα σε σιδεριές, με το φόβο, τον τρόμο και την ανασφάλεια για τις ζωές μας και το χαμένο δικαίωμα μας στην εργασία, ενώ επί Χούντας όλοι κοιμόντουσαν με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοικτά, ενώ και η ανεργία ήταν άγνωστη έννοια..

Φυσικά υπήρχαν και αυτοί που επί Χούντας δεν περνούσαν καλά, όπως οι "ενεργοί" αριστεροί, αλλά αυτοί είχαν το ιστορικό προηγούμενο του εμφυλίου που και πάλι οραματιζόντουσαν για να γίνουμε επαρχία της Σοβιετίας, αλλά στην τελική, ποιός τους ανάγκασε να είναι αριστεροί για να υποφέρουν από καμιά μπατσούλα; Η Χούντα φυλάκισε τους αριστερούς και η Δημοκρατία όλους τους Έλληνες και τους πτώχευσε κιόλας! Και αν τότε, έτρωγαν ξύλο οι αριστεροί, σάμπως σήμερα επί "δημοκρατίας" δεν τρώνε ξύλο και δακρυγόνα ακόμα και γυναίκες και παιδιά και γέροντες επειδή διαμαρτύρονται για τις πετσοκομμένες συντάξεις και μισθούς και ανεργία που οδήγησε το 50% των Ελλήνων, κάτω από τα όρια της φτώχειας;

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας λοιπόν, να χρεοκοπήσουμε και να πτωχεύσουμε τη χώρα μας, και κυρίως, να την παραδώσουμε και να την ξεπουλήσουμε αμαχητί  στο τέταρτο Ράιχ της Ε.Ε
. ενώ επί Επταετίας, η ανάπτυξη και η οικονομία ανθούσε, αποτελώντας παγκόσμιο παράδειγμα προς μίμηση, η Ελλάδα κατείχε τις πρώτες θέσεις παγκοσμίως σε ρυθμούς ανάπτυξης, ένα δολάριο αντιστοιχούσε σε 30 δραχμές (!!!), η ανεργία βρισκόταν στα χαμηλότερα επίπεδα στη νεώτερη ιστορία της Ελλάδος, σε αντίθεση με το σήμερα όπου ήδη πάνω από δύο εκατομμύρια Έλληνες, προσπαθούν να ζήσουν χωρίς δουλειά και ψάχνουν να βρουν τρόφιμα μέσα στα σκουπίδια όπως επί ναζιστικής κατοχής το... 41!!!

Και ακόμα δεν έχουμε δει τίποτα γιατί η ανεργία όπως πάνε τα πράγματα θα διπλασιαστεί μέσα στα επόμενα 2-3 χρόνια και περισσότεροι από το 70% των Ελλήνων θα ζουν κάτω από το όριο της φτώχειας. Εντωμεταξύ καραβιές από λαθρομετανάστες συνεχίζουν να έρχονται χωρίς καν να ξέρουμε τι θα τους κάνουμε...  μόνο και μόνο για να γίνονται τα χατίρια των επαγγελματιών φιλάνθρωπων... γιαυτό και κάθε μέρα, γέροντες και γριούλες σφάζονται για λίγα ευρώ, στο βωμό του πολυπολιτισμικού Μολώχ!

Καταφέραμε επί Δημοκρατίας να μας αρπάξουν μέσα από τα χέρια μας την ίδια την ιστορία μας και σχεδόν όλος ο πλανήτης να έχει ήδη αναγνωρίσει τους απατεώνες κλεφταράδες Σκοπιανούς, σαν Μακεδόνες!! Φυσικά επί Χούντας υπήρξε ο Αττίλας στην Κύπρο αλλά θα πρέπει να διαχωρίσουμε τα πράγματα. Ο Αττίλας δεν υπήρξε επί Παπαδοπούλου αλλά επί Ιωαννίδη και μετά την εξέγερση του Πολυτεχνείου η κοινωνική αναταραχή ήταν αυτή που μας οδήγησε λίγο μετά, στις λανθασμένες και προδοτικές επιλογές του Ιωαννίδη.

Οι "Χουντικοί" της Επταετίας, μηδενός εξαιρουμένου, δεν έφαγαν ούτε δραχμή από την τσέπη των Ελλήνων συμπολιτών τους και πέθαναν στην ψάθα και στη φυλακή όπως όλοι γνωρίζουν, απάνθρωπα και χωρίς να ισχύσουν για εκείνους οι ευνοϊκοί και ανθρωπιστικοί νόμοι, διατάξεις και όροι του σύγχρονου δικαϊκού συστήματος που ισχύουν σε όλο το δυτικό πολιτισμό για τους φυλακισμένους! Επί "Δημοκρατίας" οι βολευτάδες μας, μπήκαν με ένα βρακί στην πολιτική, δημιούργησαν πολιτικές αριστοκρατικές οικογένειες και βγήκαν με βίλες, κουρσάρες και καταθέσεις αμέτρητων δις στην Ελβετία και αλλού, ενώ η φυλακή έπαιξε μόνο μία φορά, μόλις προχθές, για τον Άκη, ως στάχτη στα μάτια των πολιτών στο παρά πέντε των εκλογών, ενώ καπάκι θα αποφυλακιστεί και αυτός αμέσως μετά... Χάθηκε το φιλότιμο και γεμίσαμε διεφθαρμένους, τρωκτικά, κλέφτες και νταβατζήδες και ακόμα ψάχνουμε να βρούμε έναν από αυτούς για να τον τιμωρήσουμε πραγματικά και παραδειγματικά..

Ναι λοιπόν, η 21 Απριλίου 1967 ήταν Επανάσταση, ήταν η Επανάσταση που μας απέτρεψε από έναν δεύτερο εμφύλιο που ο αριστερίστικος ρεβανσισμός και κομπλεξαρισμός και πάλι επιθυμούσε επί χρόνια μετά την ήττα του εμφυλίου το 1949. Η 21 Απριλίου 1967 ήταν Επανάσταση γιατί χωρίς αυτή, θα είχαμε γίνει επαρχία της Σοβιετίας και ο Ελληνικός λαός θα ζούσε κάτω από ανάλογα καθεστώτα τύπου Χόντζα, Τσαουσέσκου και Κιμ Γιογκ Ιλ...

Εάν δεν ερχόταν δηλαδή η Επανάσταση των Συνταγματαρχών, θα μετατρεπόταν η Ελλάδα σε Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τσεχοσλοβακία ή ακόμα χειρότερα σε Ανατολική Γερμανία ή Βόρεια Κορέα, με ότι συνεπάγεται αυτό όπως απέδειξε και η ιστορία. Βέβαια ίσως αυτό τελικά να ήταν και καλό από μία άποψη, γιατί σήμερα η Ελλάδα δεν θα είχε μετατραπεί σε μεταναστευτικό σκουπιδοτενεκέ της Ευρώπης και ίσως θα σωζόταν και το Έθνος και η Πατρίδα που μαθηματικά πλέον οδηγείται στην καταστροφή και τον αφανισμό γιατί κανείς ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι για πρώτη φορά η Πατρίδα μας, βρίσκεται υπό κατοχή από εισβολείς που κατάφεραν να την κυριεύσουν ύπουλα και εν καιρώ ειρήνης και αυτό είναι και πρωτοφανές για την ιστορία της Ελλάδος, η οποία έπεσε έτσι, αμαχητί,  για πρώτη φορά στην ιστορίας της, αλλά αυτή η εισβολή και κατοχή αποτελεί και το πλέον επικίνδυνο μονοπάτι που ακολούθησε ποτέ. Και όλα αυτά επί "Δημοκρατίας".... η οποία μετά από 22 χρόνια λαθροεισβολής, θυμήθηκε ξαφνικά πως υπάρχει ζήτημα με τη λαθρομετανάστευση και όλοι πλέον ασχολούνται ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ, με το ζήτημα.. Φυσικά δεν θυμήθηκαν έτσι ξαφνικά όλοι πως υπάρχει πρόβλημα με τη λαθρομετανάστευση, τα ποσοστά της Χρυσής Αυγής τους το θύμισαν. Δεν πειράζει, ΜΕΤΑΚΛΟΓΙΚΑ δεν θα χωθεί και πάλι το ζήτημα κάτω από το χαλί, γιατί αυτή τη φορά, θα είναι η Χρυσή Αυγή στην Βουλή και με τέτοιο ποσοστό που στις μεθεπόμενες εκλογές, θα υπόσχεται ολική επαναφορά.. Ξυδάκι, ας προσέχατε, εσείς το ζητήσατε προοδετικούληδες και αριστεράντζες επαγγελματίες φιλάνθρωποι από την Εκάλη και τα χλιδάτα προάστια.

Περισσότερο από ποτέ λοιπόν, χρειαζόμαστε μία νέα Επανάσταση ανάλογη της 21ης Απριλίου για να μας βγάλει από το τέλμα και να μας γλιτώσει από την καταστροφή, γιατί πλέον μόνο με πολύ δραστικά μέτρα μπορούμε να σωθούμε, μέτρα που η Δημοκρατία ΤΟΥΣ, αδυνατεί να προσφέρει λόγω αυτού του αμετανόητου και αστείρευτου αριστερίστικου μεταπολιτευτικού ρεβανσισμού και κομπλεξαρισμού που την διακατέχει. Αυτά βέβαια θα αλλάξουν, θέλουν δεν θέλουν γιατί, η νέα επανάσταση δεν χρειάζεται να έχει τα τανκς στους δρόμους. Αρκεί η  δυνατή παρουσία της Χρυσής Αυγής στην Βουλή για να φρενάρει όλους τους άλλους στον πολυπολιτισμικό και θολοπροοδευτικό  κατήφορο, παρακμή, διαφθορά, αναρχία, ασυδοσία, προδοσία και χρεοκοπία που έριξαν την Πατρίδα μας.

 

Έτσι τα καταφέραμε δυστυχώς εν καιρώ "Δημοκρατίας"! Ποτέ δεν ικανοποιήθηκαν οι προοδευτικούληδες από την Δημοκρατία που είχαμε γιατί απλά δεν γνώρισαν και δεν έζησαν άλλες "δημοκρατίες" σοβιετικού τύπου που ταίριαζαν με την ιδεολογία τους, ούτε  πιστεύουν ούτε πίστεψαν ποτέ στη Δημοκρατία και παρανόησαν ηθελημένα την έννοια της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας, η οποία δε σημαίνει κάνω ότι γουστάρω, αλλά σημαίνει την έλευσι ορίου, δηλαδή φτάνω στο όριο και σταματώ εκεί, για να μη παραβιάζω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των άλλων ελευθερίες των άλλων που ποτέ δεν σεβάστηκαν.

Και ω τι υποκρισία!! Μέχρι χθες όλοι οι "δημοκράτες" προοδευτικοί και αριστερούληδες, είχαν ποινικοποιήσει τις λέξεις Πατρίδα, Πατριωτισμός, Έθνος, Ιστορία, Σημαία, Σύμβολα, Παρελάσεις, Παράδοση, Θρησκεία, Ελληνισμός, Ηρωισμός και Ανδρεία και όποιος τις επικαλούνταν, θεωρούνταν αυτομάτως ως ακροδεξιοί, ρατσιστές και φασίστες! Σήμερα και μετά την υποταγή στο ΔΝΤ και την Κατοχή στο 4ο Ράιχ της Ε.Ε., τις παραπάνω αναφερόμενες έννοιες και ορισμούς που μέχρι χθες ήταν ακροδεξιές, τις επικαλούνται μέχρι και οι Τσίπρες, οι Παπαρήγες, οι Γιωργάκηδες και κάθε άλλος υποκριτής σαρδανάπαλος καρνάβαλος! Όλοι τους, σήμερα και ξαφνικά, θέλουν να σώσουν την Πατρίδα και το Έθνος!!!  Ποιοι; αυτοί οι ορκισμένοι μηδενιστές και ανθέλληνες και εχθροί των Πατρίδων, πιστοί υπηρέτες των αφεντικών της Νέας Εποχής, που επιθυμούν την εξαφάνιση των Εθνών και της Ιστορίας για να μαζοποιήσουν συνειδήσεις και λαούς και έτσι να καταφέρουν ευκολότερα να τους μετατρέψουν σε δούλους τους! Σήμερα όλοι αυτοί οι πανάθλιοι και πανάχρηστοι πολιτικάντηδες, καταφέρνουν να περάσουν τα ύπουλα σχέδια τους μέσα από την ψευτοαριστερά, την θολοκουλτούρα, τον ψευτοπροοδευτισμό τον αναρχοναζισμό και το χάος, ενώ επικαλούνται την Πατρίδα, τον Πατριωτισμό και άλλες μέχρι χθες "ακροδεξιές" λέξεις, όρους και έννοιες!!! Ευτυχώς όμως δεν μασάμε πια όλοι μας χορτάρι όπως νομίζουν... Οι Έλληνες ξύπνησαν.

Η Επανάσταση λοιπόν είναι αναγκαία σήμερα γιατί ήδη βρισκόμαστε στα πρόθυρα ενός νέου εμφυλίου που διακαώς ανέκαθεν, επιθυμούσε η αριστερά και πολύ περισσότερο η αναρχοαριστερά η οποία και προωθείται από τις ίδιες τις κυβερνήσεις της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. που τους υποθάλπουν και τους χαιδεύουν. Δεν είναι τυχαίο ότι η κεντρική γιάφκα της αναρχοαριστεράς (INDYMEDIA) λειτουργεί μέσα από ένα κρατικό ανώτατο εκπαιδευτικό ίδρυμα όπως το Πολυτεχνείο Αθηνών που το πληρώνουν οι Έλληνες πολίτες από το υστέρημα τους με τις ευλογίες των προοδευτικών εξουσιαστών μας!

Ναι ήμουν πάντα αισιόδοξος ότι έστω και την τελευταία στιγμή, ο Έλληνας θα ξυπνούσε, όπως και ξύπνησε για να αντισταθεί και θα ξαναγράψει με ηρωισμό την Ελληνική ιστορία όπως πάντα, καταφέρνοντας να σώσει τελικά την πολυαγαπημένη του Πατρίδα όσο και αν αυτή συχνά τον πλήγωνε μέσω των άθλιων επιλογών του, πάνω από την κάλπη.

ygro-pyr.blogspot.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ