2014-04-17 09:54:14
Φωτογραφία για ΤΕΤΡΑΣΕΛΙΔΟ ΤΟ ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ!
Με κάθε λεπτομέρεια σημείωσε στο φύλλο αγώνα ο Σταύρος Μάνταλος όσα συνέβησαν στην Τούμπα, τελειώνοντας την αναφορά του στη 1:30!

Το... ροντέο της χρονιάς έγινε στη ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό, με τον Καβαλιώτη διαιτητή να σημειώνει τα πάντα στο φύλλο αγώνα. Τους πυρσούς, τα καπνογόνα, τους γαύρους στον πάγκο των ερυθρόλευκων, τη μπανάνα που πετάχτηκε στον Σαλίνο και προφανώς τον... κακό χαμό μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Φυσικά αναφέρονται και οι αποβολές που υπήρξαν, ενώ σχετικά με αυτές των Κατσουράνη και Μανιάτη, έγραψε στην τετρασέλιδη αναφορά του ότι αλληλοσπρώχτηκαν και όχι κάποιες από τις ατάκες της συζήτησής τους.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η έδρα του ΠΑΟΚ θα κλείσει για κάποιες αγωνιστικές. Οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για μίνιμουμ δύο αγωνιστικές. Μπορεί να φτάσει και τις τέσσερις, ενώ η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει να δώσει τρία ματς στην Τούμπα για τα play off, με Αστέρα Τρίπολης, Ατρόμητο, Παναθηναϊκό κατά σειρά.

Ίσως να υπάρξει και αφαίρεση τριών βαθμών. Τέτοια «καμπάνα» πέφτει όταν η είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο συνοδεύεται από βιαιοπραγίες ή φθορές. Επιπλέον, αν προκύψει σωματική βλάβη από ρίψεις αντικειμένων.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ