2014-04-18 01:45:05
Φωτογραφία για Κ.Αργυρός: Αποκάλυψε με ποια γνωστή Ελληνίδα είχε σχέση!
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός σε συνέντευξη που παραχώρησε στο στο «Πρώτο Θέμα» αναφέρθηκε στη δημοσιότητα και πόσο τον έχει αλλάξει ενώ παραδέχτηκε ποια ήταν η μεγαλύτερή του σχέση με γνωστή Ελληνίδα  και απάντησε στις φήμες που τον ήθελαν να είναι ζευγάρι με την Νίνα Λοτσάρη, αλλά και την Κατερίνα Καινούργιου.

Πριν λίγο καιρό, ο γνωστός τραγουδιστής επισκέφτηκε το Άγιο Όρος και μίλησε για αυτή του την εμπειρία: «Είναι ένα μέρος που ήθελα να πάω από μικρός. Έμεινα τρεις ημέρες σε σκήτη-όχι σε μονή. Ηρέμησε η ψυχή μου και γαλήνεψα μέσα στη φύση και την ηρεμία. Και το τσιγάρο το έκοψα τώρα που πήγα στο Άγιο Όρος. Στα 21 μου ήρθα πιο κοντά με τον Θεό, όταν έχασα τη γιαγιά μου με την οποία μεγάλωσα».

Όσο για τις σχέσεις με γνωστές Ελληνίδες, μεταξύ των οποίων ήταν και η Ράνια Κωστάκη, ο τραγουδιστής απάντησε: «Με την Ράνια ήμασταν μαζί πριν από 7 χρόνια. Είναι πολύ ταλαντούχα στη δουλειά της και την εκτιμώ. Έχουμε ακόμα πολύ καλές σχέσεις. Η Ράνια ήταν η μεγαλύτερη σχέση που έκανα ποτέ», ενώ όταν ρωτήθηκε αν είχε στο παρελθόν σχέση με τη Νίνα Λοτσάρη, ο ίδιος ξεκαθάρισε: «Ποτέ δεν ήμουν ζευγάρι με την Νίνα Λοτσάρη. Είχε έρθει στο μαγαζί και, όταν τελείωσε το πρόγραμμα, ήρθε στο καμαρίνι με δύο φίλους της για να με συγχαρεί. Ούτε με την Κατερίνα Καινούργιου ήμασταν ποτέ μαζί».
faysbook.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ