2014-04-18 09:00:24
Φωτογραφία για ΣΧΙΖΑΣ : ΘΑ ΤΟ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ!
Ο αρχηγός της ανδρικής ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Τάσος Σχίζας, σε δηλώσεις του τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι είναι έτοιμοι να σηκώσουν και το φετινό πρωτάθλημα, το οποίο για τον ίδιο θα είναι ο 10ος τίτλος!

«Κάθε κούπα έχει τη γλύκα της. Όταν είσαι στον Ολυμπιακό είσαι υποχρεωμένος να είσαι στην κορυφή. Με αξίωσε ο θεός να φορέσω το σκουφάκι του Ολυμπιακού και θέλω να πανηγυρίσω φέτος το 10ο Πρωτάθλημα της καριέρας μου. Έχω το ίδιο πάθος και την δίψα όπως και στο 1ο μου.

Είμαστε αποφασισμένοι να το σηκώσουμε και αυτό. Έχουμε αποδείξει πως είμαστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες στην Ευρώπη. Σίγουρα οι τελικοί θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και υπομονή. Σεβόμαστε την Βουλιαγμένη και την υπολογίζουμε αλλά εμείς θα κάνουμε αυτό που ξέρουμε πολύ καλά. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα», είπε ατχικά ο Σχίζας.

Όσον αφορά την τιμωρία της έδρας του Ολυμπιακού στους τελικούς ο αρχηγός των ερυθρόλευκων σημείωσε: «Κάνει κακό στο άθλημα και σ’ εμάς. Παλεύουμε όλοι την χρονιά για να φτάσουμε στους τελικούς για να πάρουμε το Πρωτάθλημα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας. Δυστυχώς όταν οι τελικοί γίνονται χωρίς κόσμο το άθλημα πάει πολύ πίσω, σε μαύρες εποχές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ