2012-04-21 16:53:12
Φωτογραφία για Ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων που παίρνω τα δίνω για να βοηθάω ανθρώπους: Ποιά παρουσιάστρια το είπε;
Είναι παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης και η εκπομπή της φέτος έχει εξαιρετική πορεία. Είναι ξανθιά αλλά ιδιαίτερα εύστροφη. Έχει δουλέψει με τον εαυτό της και έχει μεγάλη υποδομή ώστε να καταφέρνει να χειρίζεται τους καλεσμένους και τη θεματολογία της εκπομπής με μεγάλη μαεστρία.

Γι’ αυτό και ένα από τα πλέον δυνατά σημεία της εκπομπής είναι οι συνεντεύξεις. Ξέρει να χαλαρώνει τον καλεσμένο, να τον κάνει να αισθάνεται οικεία και μπορεί να εκμαιεύει πληροφορίες με έμμεσο τρόπο. Βέβαια, φροντίζει πάντα να κρατάει τις ισορροπίες και να είναι διακριτική. Το χιούμορ και η ειλικρίνειά της, την καθιστούν μια πολύ ευχάριστη παρέα για τους τηλεθεατές.

Μπορεί να συμμετέχει σε όλων των ειδών τις συζητήσεις γιατί έχει εμπειρίες και παραστάσεις και διαθέτει καλλιέργεια με την ευρεία έννοια του όρου. Η μουσική είναι μια από τις μεγάλες της αγάπες, γι’αυτό άλλωστε και έγραφε στίχους για να εκφράσει τις σκέψεις και τα συναισθήματά της. Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της στο TV BOX μια πλευρά της που δεν γνωρίζαμε :


«Είναι σαφές ότι οι παρουσιαστές των ψυχαγωγικών εκπομπών κάνουν ένα επάγγελμα που εγώ το ονομάζω πολυτελείας. Δεν είναι από τα επαγγέλματα που έχουν πληγεί όσο έχουν πληγεί άλλοι άνθρωποι οι οποίοι αυτή τη στιγμή καλούνται με 600 ευρώ το μήνα, να μεγαλώσουν δύο και τρία παιδιά. Δεν θα τολμούσα ποτέ να είμαι βλάσφημη και να βάλω τον εαυτό μου στη θέση ανθρώπων που τα βγάζουν πέρα με τεράστια δυσκολία, που στο τέλος του μήνα πρέπει να πουν « ή θα πληρώσω το πετρέλαιο ή θα πληρώσω τη ΔΕΗ». Δεν είμαι τόσο γαϊδούρα ώστε να βάλω τον εαυτό μου στην ίδια κατηγορία, όμως βολεμένη, δεν ήμουν ποτέ. Όταν εγώ στο τέλος του μήνα, παίρνω το μισθό μου στα χέρια μου, φροντίζω αυτός ο μισθός να μη μένει στα χέρια μου. Από τα λεφτά που βγάζω – να καλύψω τα έξοδά μου και να βάλω και κάτι στην άκρη γιατί δεν ξέρω τι μου ξημερώνει και αν του χρόνου θα έχω εκπομπή – ένα πολύ μεγάλο μέρος των χρημάτων τα δίνω για να βοηθάω ανθρώπους. Δεν κάνω ούτε την καλή ούτε τη μητέρα Τερέζα. 

Δεν θα στο έλεγα ποτέ αν δεν είχε βγει η « Espresso» πριν 6 μήνες και δεν τα είχε βγάλει προς τα έξω. Δεν το κάνω από φιλανθρωπία, το κάνω γιατί αλλιώς εγώ δεν μπορώ να κοιμηθώ το βράδυ. Είναι προσωπική μου ανάγκη. Έτσι με μεγάλωσε ο Φρέντυ, έτσι με μεγάλωσε η Εριέττα, έτσι ανατράφηκα, έτσι είναι το DNA μου και αυτό το αίμα κυλάει στις φλέβες μου. Αυτός ήταν ο πατέρας μου, αυτή είναι η μάνα μου, αυτή ήταν η οικογένειά μου, οπότε, επειδή εγώ μεγάλωσα έτσι δεν ξέρω άλλο τρόπο να ζήσω. Άρα εγώ έχω τη συνείδησή μου ήσυχη. Ξέρω ότι κάτι κάνω για να νιώσω λιγότερο βολεψάκιας και λιγότερο βολεμένη τη στιγμή που η χώρα μου περνάει τα ζόρια της. 

Γι’ αυτό και η έκρηξή μου. Δεν ζω ούτε στο Στρουμοφοχωριό, ούτε σε ροζ συννεφάκι. Ξέρω τι συμβαίνει γύρω μου και αισθάνομαι ότι μπορώ να καταλάβω τι περνάει ο διπλανός μου, γι’αυτό και προσπαθώ να τον βοηθήσω με όποιο τρόπο μπορώ. Υπάρχει μια μερίδα ανθρώπων που λέει ότι « Όσοι είστε διάσημοι δεν δικαιούστε να μιλάτε». Υπάρχει όμως και μια άλλη, πολύ μεγάλη μερίδα ανθρώπων που λέει «Όχι, εσείς που έχετε βήμα, εσείς είναι που πρέπει να μιλάτε και να αφυπνίσετε και τους υπολοίπους». Εγώ θα συμφωνήσω με τους δεύτερους, αλλά καταλαβαίνω και τους πρώτους. Δεν είμαι, όμως, ανάμεσά τους».
entertv.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ