2014-04-18 23:30:06
Φωτογραφία για Αναγνώστης σχολιάζει περί λύσεων εξυγίανσης του ποδοσφαίρου
Αφορά Λύσεις αναγνώστη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου Θα ήθελα να στις λύσεις του φίλου αναγνώστη να συμπληρώσω και τα παρακάτω 1.- Βρέθηκε ή έπεσε έστω και μια κροτίδα; άμεσο πρόστιμο στην υπαίτια ομάδα 100.000 ευρώ, αφαίρεση 3 βαθμών και 2 αγωνιστικές χωρίς θεατές (πονάει όταν χάνεις χρήματα). Μπορούμε να πανηγυρίσουμε ένα γκολ χωρίς φωτιές ή κίνδυνο ζωής.

2.- Διεκόπη ο αγώνας εξ αιτίας επεισοδίων που προκάλεσαν οπαδοί; 200.000 ευρώ, αφαίρεση 6 βαθμών και 4 αγωνιστικές.

3.- Είσοδος οπαδών στον αγωνιστικό χώρο; Ισχύουν οι ποινές των παρ. 1 και 2 αναλόγως του προβλήματος που θα υπάρξει.

4.- Πολλές φορές ο παρατηρητής του αγώνα, είτε από φόβο, είτε από οπαδικά συναισθήματα, δεν καταγράφει επακριβώς τα όποια επεισόδια και λοιπά παρατράγουδα (προπηλακισμοί παικτών και προπονητών, ψάρια, λαγούς, κουνέλια, μπανάνες κλπ). Στην περίπτωση αυτή να λαμβάνεται υπ' όψιν το βίντεο του αγώνα (μια εικόνα,χίλιες λέξεις ή μάλλον πράξεις) και η τιμωρία να είναι ανάλογη.


5.- Σε περίπτωση που οι οπαδοί μιας ομάδας επαναλάβουν κάποιο ή όλα τα παραπάνω τρεις τουλάχιστον φορές, να ισχύουν τα παρακάτω:

α) υποβιβασμός.

β) αποκλεισμός από όλες τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις (το έκανε και η Θάτσερ και τα Εγγλεζάκια όχι μόνο έγιναν παρθένες, αλλά τώρα οι οπαδοί των ομάδων κάθονται δίπλα-δίπλα, ακόμη και σε ντέρμπυ υψηλού κινδύνου).

6.- Να πάψει αυτή η ανόητη απαγόρευση μετακίνησης των φιλάθλων. Οι οπαδοί των ομάδων έχουν το δικαίωμα να βλέπουν την ομάδα τους και εκτός έδρας. Να κόψει το λαιμό του ο πρόεδρος της κάθε γηπεδούχου ομάδας, ώστε να δώσει τα ανάλογα σύμφωνα με το νόμο εισιτήρια, στους φιλοξενούμενους οπαδούς και να εξασφαλίσει την προστασία τους.

Δεν έχει σημασία άν η ομάδα λέγεται ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ,ή οτιδήποτε άλλο. Πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες των ομάδων ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ, ΣΑΒΒΙΔΗΣ κλπ οτι στο γήπεδο έχουν το δικαίωμα να πηγαίνουν όλοι (κυρίως) παιδιά, να απολαμβάνουν θέαμα και να επιστρέφουν στο σπίτι τους χωρίς γάζες, τσιρότα και σπασμένα χέρια ή κεφάλια. Πρέπει οι μεγαλοπαράγοντες των ομάδων να καταλάβουν πως μπορεί αυτοί να βάζουν τα χρήματα για παίκτες, προπονητές κλπ, αλλά άν δεν τα ακουμπήσουν και οι οπαδοί με διαρκείας και απλά εισιτήρια, το μαγαζί όσο γωνιακό και άν είναι πάει βούλιαξε.

Αναγνωρίζω την πιθανή σκληρότητα των προτάσεών μου, αλλά πιστεύω οτι έτσι θα έχουμε ποδόσφαιρο ποιότητας. Και για όσους θεωρούν το γήπεδο χώρο εκτόνωσης, θέλω να τους πω αυτό μόνο: Ναι, βρίστε τη μάνα, τη γυναίκα, την αδελφή κάποιου, τα ιερά και τα όσιά του. Αυτό το κάνετε και τώρα. Αναγνωρίστε του όμως το αναφαίρετο δικαίωμά του, να επιστρέψει στην αγκαλιά τους ΣΩΟΣ ΚΑΙ ΑΒΛΑΒΗΣ.

ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΥΑΛΟ.

Καλή Ανάσταση σε όλους!

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΑΡΙΑ;»
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΠΕΤΑΞΑΝ ΨΑΡΙΑ;»
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ