2014-04-19 14:58:03
Φωτογραφία για «ΕΒΛΕΠΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ»
Εζησαν τον τρόμο, την κόλαση. Βίωσαν στην Τούμπα πρωτόγνωρες καταστάσεις, ιδίως οι ξένοι παίκτες του Ολυμπιακού, που παρά τις λεπτομερείς περιγραφές των Ελλήνων συμπαικτών τους για το τι τους περίμενε, μόνον... Χανς Κρίστιαν Αντερσεν που δεν τους αποκάλεσαν, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά σε δημοσίευμά του το "ethnosport.gr". Θεωρούσαν ότι οι περιγραφείς υπερέβαλαν, αλλά μέσα σε περίπου τρεις ώρες, όσες διήρκεσε ο «αγώνας», τα έζησαν όλα.

Κι όταν ο διεθνής Κονγκολέζος μέσος των ερυθρόλευκων, Ντέλβιν Εντινγκά, αποσβολωμένος, αλλά και τρομαγμένος απ΄ όσα έζησε, είπε στους συμπαίκτες του «έβλεπα στο γήπεδο ανθρώπους που έδειχναν πως θέλουν να μας σκοτώσουν», άπαντες συμφώνησαν.

Διότι στην Τούμπα δεν αντίκρισαν μόνον ψάρια, εντόσθια και λέπια, φωτοβολίδες, κροτίδες και πέτρες, αλλά έφαγαν και ξύλο από άγνωστους κουκουλοφόρους, δέχθηκαν τραμπουκισμούς από ανθρώπους που δήλωναν εκπρόσωποι των ΜΜΕ!


Το σκηνικό της Τούμπας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης είχε από όλα τα συστατικά, αυτών που ονειρεύονται την εξυγίανση και την πρόοδο του ελληνικού ποδοσφαίρου και ανάγκασε τον Μίτσελ να αποχωρήσει επτά λεφτά πριν από τη λήξη του αγώνα από τον πάγκο του.

Και σίγουρα ο Ισπανός τεχνικός δεν έφυγε επειδή δεν του άρεσε ο γαύρος που οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, υπό την ανοχή της διοίκησης, έριξαν στον πάγκο των ερυθρόλευκων, αλλά αηδιασμένος από όσα έβλεπε, δεν άντεξε άλλο το θέαμα. Τουλάχιστον ο Ισπανός τεχνικός κατάφερε να πάει σώος και αβλαβής στα αποδυτήρια της ομάδας του, γιατί οι παίκτες του αναγκάστηκαν να παίξουν ξύλο σώμα με σώμα, μέχρι να φτάσουν σε ασφαλές μέρος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ