2014-04-20 19:27:57
Φωτογραφία για ΘΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ... ΜΕΙΝΕΙ Ο ΛΟΣΑΝΤΑ!
Μεγάλες και ηγετικές μορφές του Ολυμπιακού βρέθηκαν την περασμένη Τρίτη στην παρουσίαση του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη για το Δήμο Πειραιά, με όνομα «Πειραιάς Νικητής».

Ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην ισχυρός άνδρας του Θρύλου, Σωκράτης Κόκκαλης, ο γιος του Πέτρος Κόκκαλης, παίκτες της ομάδας και πολλοί άλλοι βρέθηκαν εκεί για να στηρίξουν τον υποψήφιο Δήμαρχο του Λιμανιού, αλλά και τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους.

Εκεί, βρέθηκαν και αρκετοί βετεράνοι του Θρύλου όπως ο μεγάλος Χούλιο Λοσάντα. Ο Ουρουγουανός παλαίμαχος των ερυθρόλευκων, ήρθε στην Ελλάδα μετά από πολλά χρόνια για να δώσει το «παρών» στη φιέστα για την κατάκτηση του 41ου πρωταθλήματος και σήμερα αναμένεται να αποχωρήσει από την χώρα μας για να επιστρέψει στην πατρίδα του και πάλι. Ο Λοσάντα έμεινε έκπληκτος και... «τρελάθηκε» από την ενότητα που επικρατεί στον Ολυμπιακό.

Ολοι είναι μία γροθιά και λειτουργούν όλοι μαζί για το καλό του Θρύλου! Ο Ουρουγουανός βετεράνος ο οποίος τιμήθηκε κιόλας από τους ερυθρόλευκους, σχολίαζε μεταξύ άλλων πως... «ο Ολυμπιακός είναι μία μεγάλη αγκαλιά και μία δυνατή γροθιά».

Μάλιστα ο τεράστιος Λοσάντα, έδωσε την υπόσχεσή του ότι κάποια στιγμή θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αυτή τη φορά για να μείνει μόνιμα και... αυτή η ημέρα δεν θα αργήσει όπως τόνιζε χαρακτηριστικά!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ