2014-04-20 19:50:06
Φωτογραφία για ΓΙΟΥΛ : ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ...
Ο Σέρχιο Γιουλ εξήγησε πως το 2-0 προσφέρει ασφάλεια στη Ρεάλ Μαδρίτης ακόμη και για ένα πιθανό Game 5, αλλά προτιμά η προημιτελική σειρά της Ευρωλίγκας κόντρα στον Ολυμπιακό να μην έχει ούτε καν Game 4.

«Ταξιδεύουμε με το μαξιλαράκι του 2-0, σιγουρεύοντας τη δυνατότητα επιστροφής στην έδρα μας για μία πιθανή πέμπτη αναμέτρηση, αλλά στοχεύουμε να τελειώσουμε τη σειρά τη Δευτέρα (21/4). Για να το πετύχουμε, πρέπει να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση, να παίξουμε δυνατά και να ματσάρουμε την έντασή τους για 40 λεπτά. Τέτοιου είδους αναμετρήσεις είναι πολύ απαιτητικές και πολύ δυνατές. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που δε σου επιτρέπει να χαλαρώσεις ούτε για ένα δευτερόλεπτο. Η ομάδα ξεκουράστηκε κι είναι καλά από φυσικής κατάστασης. Η ατμόσφαιρα θα 'ναι πολύ καυτή, αλλά θα πρέπει να 'μαστε συγκεντρωμένοι σ' ό,τι συμβαίνει στο παρκέ και να παρουσιαστούμε καλύτεροι απ' τους αντιπάλους» είπε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ρεάλ Μαδρίτης εν όψει Game 3 (21/4, 20:00/ΔΤ) ο 26χρονος Ισπανός γκαρντ και συνέχισε:


«Πρέπει να 'μαστε πολύ συγκεντρωμένοι κι επιθετικοί όπως στις πρώτες δύο αναμετρήσεις και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας: Πολύ δυνατά στην άμυνα, να ελέγξουμε το ριμπάουντ κι από εκεί να τρέξουμε στο παρκέ. Θα χρειαστεί ομαδική δουλειά, ώστε να 'ρθει η νίκη. Η άμυνα ήταν το κλειδί καθόλη τη χρονιά κι έτσι πρέπει και σε μία αναμέτρηση απέναντι σ' έναν τόσο δυνατό και ταλαντούχο αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός».

Όσο για το ρόλο του Βασίλη Σπανούλη στη do or die αναμέτρηση για τον Ολυμπιακό, επισήμανε πως «πάντα είναι δύσκολο να μαρκάρεις τέτοιους παίκτες. Δουλεύουμε όλοι για το μαρκάρισμά του, επειδή τραβάει πολλούς παίκτες πάνω του, ενώ έχει και βοήθειες απ' τους ψηλούς. Παραμένει ένας παίκτης που μπορεί διαρκώς να σκοράρει, επειδή την περισσότερη ώρα η μπάλα είναι στα χέρια του και σε κάθε επίθεση περνάει απ' αυτόν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ