2012-04-21 19:27:23
Φωτογραφία για GP Μπαχρέιν: Συγκρούσεις κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών
Η αστυνομία του Μπαχρέιν χρησιμοποίησε δακρυγόνα για να διαλύσει διαδήλωση στη σιιτική συνοικία Diraz, έξω από την πρωτεύουσα Μanama, την ώρα που λίγα χιλιόμετρα μακριά, στην πίστα του Sakhir διεξάγονταν οι κατατακτήριες δοκιμές του Grand Prix της Formula 1.

«Οι διαδηλωτές βρίσκονταν σε έναν κυκλικό κόμβο στο Diraz και οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τους αναγκάσουν να απομακρυνθούν από εκεί ρίχνοντάς τους δακρυγόνα.

Οι συγκεντρωμένοι απάντησαν εκτοξεύοντας βόμβες μολότοφ», δήλωσε αυτόπτης μάρτυρας στο πρακτορείο Reuters.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην περιοχή βρίσκονται περίπου 150 διαδηλωτές, οι οποίοι συμμετείχαν νωρίτερα σε μια πορεία τουλάχιστον 7.000 ανθρώπων που διαμαρτύρονταν για τον θάνατο του 37χρονου Salah Abbas Habib, ο οποίος έχασε τη ζωή του το βράδυ της Παρασκευής κατά τη διάρκεια συγκρούσεων με την αστυνομία.

Σύμφωνα με τις τελευταίες ανταποκρίσεις των ξένων πρακτορείων ειδήσεων, έχουν σημειωθεί συγκρούσεις σε πολλές περιοχές του Μπαχρέιν, στις διαδηλώσεις που οργάνωσε η αντιπολίτευση. Σε μια περίπτωση μάλιστα οι διαδηλωτές ξεδίπλωσαν πανό στο οποίο απεικονίζονταν οι πιλότοι της Formula 1 ως αστυνομικοί να δέρνουν διαδηλωτές.

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ