2014-04-22 20:29:09
Φωτογραφία για Θεατρική παράσταση ΟΔΥΣΣΕΑ γύρισε σπίτι by SInaxia
Αγαπητοί συν+Αξιοι

Η εθελοντική ομάδα της συν+Αξιας σας εύχεται χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη και Καλό Καλοκαίρι.

Οι δρασεις που ακολουθούν ειναι Η θεατρική ομάδα της συν+αξίας παρουσιάζει το έργο ΟΔΥΣΣΕΑ γύρισε σπίτι του Ιάκωβου Καμπανέλη. Πρεμιέρα Τετάρτη 30 Απριλίου 2014 | Παραστάσεις 02/05 | 03/05 | 04/05 Ώρα Έναρξης 21:00 Θέατρο Ιάκωβος Καμπανέλης | Δημοτικό Μέγαρο Νάξου. Είσοδος 4 € τα έσοδα θα διατεθούν για φιλανθρωπικό σκοπό.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ για το έργο. Η θεατρική ομάδα της συν+αξίας θέλοντας να τιμήσει το πολιτιστικό έτος «Ιάκωβου Καμπανέλλη» - 2014, παρουσιάζει μια συρραφή από έργα του ίδιου . Ως κεντρικό έργο επιλέξαμε το ΟΔΥΣΣΕΑ ΓΥΡΙΣΕ ΣΠΙΤΙ, προσθέτοντας αποσπάσματα από τα έργα του «Ο Μπαμπάς ο Πόλεμος» και «Μια Συνάντηση Κάπου Αλλού». Για δύο ώρες θα βρεθούμε σε μια ακροθαλασσιά - άλλοτε στο νησί της Κίρκης και άλλοτε στην Ιθάκη-. Εκεί, ύστερα από ένα ναυάγιο, θα συναντήσουμε τον Οδυσσέα και τους συντρόφους τους
. Ένα ναυάγιο που εκτός από τον ίδιο, έχει παρασύρει και το θρύλο του. Για να τον διασώσει, μηχανεύεται να γίνει έμπορος του ίδιου του μύθου. Γίνεται ένας επαγγελματίας-ήρωας, για χάρη της πολιτικής αναγκαιότητας η οποία κατευθύνει τις μάζες και δημιουργεί κάλπικες καταστάσεις. Μια κωμικοτραγική περιπλάνηση με συμβολικές αναφορές στη σημερινή εποχή. …και όπως αναφέρει ο Μπρεχτ: «Αλίμονο στους λαούς που έχουν ανάγκη από ήρωες» και εμείς θα προσθέσουμε αλίμονο στην ύπαρξη βραχείας ή ρηχής μνήμης. Αντωνία Τούπη Με απόλυτο σεβασμό στην προσφορά του Ι.Καμπανέλλη στον πολιτισμό, η θεατρική ομάδα της συν+αξίας αφιερώνει την προσπάθεια της στον Ιάκωβο Καμπανέλλη, ένα από τους σπουδαιότερους συγγραφείς του νεοελληνικού θεάτρου.

Επίσης σας ενημερώνουμε

Ποδηλατάδα | Πεζοπορία

Ξημερώματα Παρασκευής 25 Απριλίου 2014

Πάμε Αργοκοιλιώτισσα: Ποδήλατο η Πεζοπορία

Σημείο συνάντησης και αναχώρησης

Άγιος Νικόδημος Δίπλα στο Κέντρο Υγείας Νάξου

22.8 Χιλιόμετρα Πεζοπορία Διάρκεια 5ώρες

28 Χιλιόμετρα Ποδήλατο Διάρκεια 3ώρες

Ώρα Αναχώρησης Πεζοπορίας 12:30

Ώρα Αναχώρησης Ποδηλατάδας 5:30

Σας περιμένουμε όλους.!!!

συν+Αξία Ομάδα Εθελοντών Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.

sinaxia.blogspot.com
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ