2014-04-23 01:17:04
Φωτογραφία για Τίτλοι τέλους για το ζευγάρι Νεσχάν Μουλαζίμ και του τερματοφύλακα της ΑΕΛΚ Γιάννη Σιδεράκη
Η Νεσχάν Μουλαζίμ και ο τερματοφύλακας Γιάννης Σιδεράκης μετά από χρόνια σχέσης και ένα γάμο δεν είναι πλέον μαζί. Όπως αναφέρει η Espresso, ο πρώην τερματοφύλακας της Καλλονής, πέρασε το Πάσχα με φίλους, ενώ η Νεσχάν στην Ιταλία με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάββα Γκέντσογλου.

Κι ενώ μόλις πέρσι είχε μετακομίσει στη Μυτιλήνη για να μένουν μαζί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που έκαναν την εμφάνιση τους τον Ιανουάριο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και με άκρα μυστικότητα, είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο η Νεσχάν Μουλαζίμ με τον σύντροφό της Γιάννη Σιδεράκη.

Το μοντέλο από την Τουρκία, με τις ελληνικές ρίζες, όπως ανέφεραν τότε τα δημοσιεύματα παντρεύτηκε τον ποδοσφαιριστή της ομάδας της ΑΕΛ Καλλονής, στο Δημαρχείο του Χαϊδαρίου, την περιοχή που ζούσε πριν από χρόνια ο ποδοσφαιριστής.

Να τονίσουμε ότι το lesvospost.com το ήξερε από έγκυρη πηγή εδώ και 1 μήνα ότι το ζευγάρι ζούσε σε ξεχωριστά σπίτια στην Μυτιλήνη και ότι ήταν στα πρόθυρα του χωρισμού.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τον Γιάννη Σιδερακη τον φιλοξενούσε πολύ καλός του φίλος που κατάγεται από την Λέσβο.  Κρίμα ήταν ένα πολύ ωραίο ζευγάρι που ομόρφυνε την Λέσβο σε κάθε του κοινή εμφάνιση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ