2014-04-23 03:35:04
Φωτογραφία για Σουλεϊμάν: Δεν παραιτήθηκα. Με έδιωξαν
«Ουδέποτε παραιτήθηκα από υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ... Ναι με απέπεμψαν», δήλωσε στον ΣΚΑΪ η Σαμπιχά Σουλεϊμάν μετά την αντικατάστασή της από τον Μεστάν Οζμάν Ουμίζ. Ανέφερε, επίσης, πως τη Δευτέρα το απόγευμα ο γραμματέας του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας, της τηλεφώνησε και της ανακοίνωσε την απόσυρση τής υποψηφιότητάς της, χωρίς να της εξηγήσει τον λόγο.

«H Κεντρική Επιτροπή ψήφισε υπέρ εμού, ήταν πολύ ξαφνικό... ναι, με απέπεμψαν. Φαίνεται πως ήθελαν υποψήφιο τουρκικής συνείδησης...» δήλωσε η κ. Σουλεϊμάν, ενώ είπε ότι «πριν από κάποια χρόνια δέχθηκα επίθεση από ανθρώπους τούρκικης καταγωγής».

«Θα το δούμε στην πορεία αν θα ξαναασχοληθώ με την πολιτική- εμείς θέλουμε τα παιδιά μας να μαθαίνουν ελληνικά και να πηγαίνουν στα δημόσια σχολεία» προσέθεσε, μεταξύ άλλων.

Από την πλευρά του, διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, απαντώντας για το θέμα, στον ίδιο σταθμό, είπε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει αποφάσεις όχι με βάση τη μεγιστοποίηση των ποσοστών του, αλλά βάσει και άλλων ισορροπιών που πρέπει να τηρούνται» σημειώνοντας ότι η Θράκη είναι ευαίσθητη περιοχή. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ