2014-04-23 13:19:11
Φωτογραφία για Οι 300... εμείς - Εύστοχη άποψη αναγνώστη...
Θέλω να πω κάποια πράγματα που πιστεύω ότι τα έχουμε αγνοήσει τελευταία. Συνέχεια κάνουμε λόγο για κακή πολιτική της χώρας και ξεχνάμε πως εμείς τους εκλέγουμε.

Είναι οι αντιπρόσωποι μας, δηλαδή εκφράζουν τα δικά μας πιστεύω, εάν νοιώσουμε ότι απέχουν απ αυτά έχουμε την δύναμη να το αλλάξουμε και να μην αναπαυόμαστε Κάνουμε λόγο για παραπολιτική για σκάνδαλα για διαφθορά και αδιαφορία... όμως με θλίψη παρατηρώ ότι οι 300 δεν είναι τίποτε άλλο από ένα δικό μας κομμάτι, μια μικρή κοινωνία, ένα μικρο δείγμα αρκετά ικανοποιητικό για να  καθρεφτίσει την πλειοψηφία του σημερινού Έλληνα. Αυτοί είμαστε και ας μη γελιόμαστε, έτσι μάθαμε από μικροί μέσα στην διαφθορά και την μίζα, εύκολα ξεχνάμε και τα άσχημα και τα όμορφα.

Όταν οι έξω κάνουν λόγο για διεφθαρμένους Έλληνες κάτι ξέρουν μη κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, αν στα επόμενα χρόνια δεν αλλάξουμε την παιδεία , την νοοτροπία και τον τρόπο σκέψης για την ζωή οδηγούμαστε με γεωμετρική πρόοδο στον όλεθρο.

Οι πολιτικοί θα αλλάξουν αν αλλάξουμε εμείς, το φαγητό εμείς το μαγειρεύουμε, εμείς ξέρουμε την συνταγή και εμείς το τρώμε... αν δε μάθουμε να μαγειρεύουμε δε μπορούμε να κάνουμε παράπονα για το δικό μας φαΐ. Αλλαγή θα έρθει μόνο αν αλλάξουμε σαν άνθρωποι σαν Έλληνες. Ελπίζω στο μέλλον, φοβάμαι για το κάλο μας  και γι αυτό θα διεκδικώ πάντα την ελευθερία μου..

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ