2014-04-23 18:34:11
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΤΗΚΕ ΚΑΙ Ο... ΣΚΟΟΥΛΣ!
Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επιστρέφει ο Πολ Σκόουλς προκειμένου να βοηθήσει τον υπηρεσιακό προπονητή Ράιαν Γκιγκς για το επερχόμενο ματς με την Νόριτς στο «Ολντ Τράφορντ», μετά την απόλυση του Ντέιβιντ Μόιες!

Ο πρώην μέσος των «κόκκινων διαβόλων» αποτέλεσε μεγάλη μορφή και μέλος της «χρυσής γενιάς» του Άλεξ Φέργκιουσον στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξέρει όσο λίγοι τα... κατατόπια στον αγγλικό σύλλογο. Ο Ράιαν Γκιγκς θα καθίσει στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων» ως υπηρεσιακός τεχνικός για τα τελευταία τέσσερα φετινά παιχνίδια, μετά τη απόλυση του Σκωτσέζου τεχνικού, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει. Εκτός του Σκόουλς, ο Ουαλός θα έχει επίσης στο πλευρό του και τους Νίκι Μπατ, Φιλ Νέβιλ.

Να θυμίσουμε πως ο Πολ Σκόουλς και όλοι που ανήκουν στην συγκεκριμένη γενιά, μαζί με τον Ράιαν Γκιγκς κατάκτησαν πολυάριθμους τίτλους με τους «κόκκινους διαβόλους»!

Η Γιουνάιτεντ, που βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον απολέσει κάθε πιθανότητα για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ της νέας αγωνιστικής περιόδου, δύσκολα θα προλάβει εισιτήριο για το Γιουρόπα, αντιμετωπίζει το Σάββατο στο «Όλντ Τράφορντ» τη Νόριτς που θέλει απεγνωσμένα νίκη για να παραμείνει στην κατηγορία.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ