2014-04-23 20:07:04
Φωτογραφία για ΜΙΤΣΕΛ : ΠΕΙΣΜΩΣΑ!
Τα όσα έγιναν στην Τούμπα φένεται πως έχουν πεισμώσει πολύ τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά και τον ίδιο τον Μίτσελ.

Στη μεταξύ τους συνάντηση το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δύο άνδρες μίλησαν για πολλά θέματα και αφού πρώτα ο Ισπανός τεχνικός άκουσε αυτά που του είπε ο πρόεδρος των ερυθρόλευκων, στη συνέχεια μίλησε ο ίδιος και ζήτησε αρχικά τρεις ποδοσφαιριστές για του χρόνου που θα κάνουν τη διαφορά, ενώ είναι έτοιμος να εκπληρώσει την επιθυμία του ισχυρού άνδρα του Θρύλου.

Αρχικά, ο Μίτσελ τόνισε στον πρόεδρο: «Θέλω τρεις προσθήκες που να κάνουν τη διαφορά», και στη συνέχεια τόνισε πόσο πεισμωμένος είναι ο ίδιος από τα όσα έγιναν στη Θεσσαλονίκη με τον ΠΑΟΚ, ενώ υποσχέθηκε ότι του χρόνου η ομάδα θα είναι παντοδύναμη για να κάνει τα όνειρα όλων των οπαδών του Θρύλου πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Με αυτά που είδα στην Τούμπα πείσμωσα, όπως και ο κόσμος μας που είναι συσπειρωμένος όσο ποτέ. Και όλοι μαζί θέλουμε μία ομάδα παντοδύναμη για του χρόνου, για να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα σε Ελλάδα και Ευρώπη», κατέληξε στη συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο Μίτσελ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ