2012-04-21 20:38:15
Φωτογραφία για GP Μπαχρέιν - QP Report: Είδε κανείς τη Sahara Force India;
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο σχετικά με τον περιορισμένη προβολή των προσπαθειών των μονοθεσίων της Sahara Force India κατά τη διάρκεια των κατατακτήριων δοκιμών.

Σπάνια πήγαιναν οι κάμερες στα μονοθέσια της ομάδας παρότι ο Paul di Resta κατάφερε να... τρυπώσει στη 10άδα.

Πολλοί θεωρούν πως αυτό έγινε εσκεμμένα, έπειτα από υπόδειξη του Bernie Ecclestone στους ανθρώπους της FOM - της εταιρείας του δηλαδή που έχει αναλάβει την τηλεοπτική παραγωγή των αγώνων.

Η ομάδα τηρεί σιγή ιχθύος, ωστόσο κάποιο μέλος της είπε χαρακτηριστικά πως αυτό ήταν το αντίτιμο της απόφασης του team να μην λάβει μέρος στο FP2 της Παρασκευής ώστε τα μέλη του να επιστρέψουν νωρίτερα στο ξενοδοχείο για λόγους ασφαλείας.

«Είδα κάτι στο twitter αλλά ήμουν στο μονοθέσιό μου», σχολίασε ο di Resta, όταν ρωτήθηκε σχετικά.

«Κανείς δεν ενδιαφέρεται αν κάποιος είναι 9ος ή 11ος. Μόνο αυτοί που παρακολουθούν και ενδιαφέρονται για συγκεκριμένες ομάδες», δήλωσε ο ισχυρός άνδρας της F1, Bernie Ecclestone για να προσθέσει: «Μίλησα με τους ανθρώπους μας και μου είπαν ότι προτίμησαν να συγκεντρωθούν στη μάχη της pole position από το να δείξουν κάποιον που επρόκειτο να είναι 10ος».


Στο καθαρά αγωνιστικό μέρος, η ομάδα δήλωσε ευχαριστημένη από το αποτέλεσμα των κατατακτήριων με τον di Resta να καταλαμβάνει τη 10η θέση και τον Nico Hulkenberg να είναι 13ος.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοσή μας σήμερα. Λόγω του μειωμένου προγράμματός μας χθες δεν ήταν εύκολο να κάνουμε όλη τη δουλειά, αλλά η ομάδα τα κατάφερε. Έκανα έναν πολύ καλό γύρο στο Q2, μόνο 3 δέκατα πίσω από τον ταχύτερο, αλλά στο Q3 πήραμε την απόφαση να φυλάξουμε τα ελαστικά μας. Αυτό πιστεύω ότι θα μας φέρει σε καλή θέση αύριο και πιστεύω ότι μπορούμε να κάνουμε καλό αγώνα», σχολίασε ο Βρετανός.

Από την πλευρά του ο επικεφαλής της ομάδας, Robert Fernley είπε: «Νομίζω ότι όλη η ομάδα είχε εντυπωσιακή απόδοση σήμερα και αυτό μας φέρνει σε ανταγωνιστική θέση για τον αγώνα. Δουλέψαμε πολύ σκληρά για να βελτιώσουμε το μονοθέσιο ανάμεσα στην τελευταία περίοδο δοκιμών και τις κατατακτήριες και νομίζω ότι η κατάσταση της πίστας μας ωφέλησε. Η ταχύτητα του Paul στο Q2 δείχνει τις δυνατότητές μας και του επέτρεψε να περάσει στο Q3 για πρώτη φορά φέτος. Ο Nico παραλίγο να κάνει το ίδιο αλλά ένα μικρό λάθος του κόστισε λίγο χρόνο στο τέλος του γύρου. Τώρα ανυπομονούμε για τον αγώνα και με βάση τη σημερινή εμφάνιση να προσφέρουμε καλό θέαμα στο Μπαχρέιν».

Πηγή: www.e-go.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ