2014-04-25 23:34:13
Φωτογραφία για ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Έντονη δυσαρέσκεια επικρατεί στον Ολυμπιακό μετά την απόρριψη της έφεσής που είχε κάνει στον ΑΣΕΑΔ για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών στον τελικό με τη Βουλιαγμένη για την Α1 πόλο ανδρών.

Δεν κρύβουν την δυσαρέσκειά τους στο Λιμάνι για την απόφαση του ΑΣΕΑΔ να απορρίψει την έφεση που κατέθεσε για την τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών που του επιβλήθηκε για τα ματς των τελικών κόντρα στην Βουλιαγμένη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει το 2-0 στην σειρά των τελικών, δίνοντας το πρώτο ματς στην έδρα τους χωρίς κόσμο, ενώ θα επιδιώξουν την κατάκτηση του τίτλου στο άδειο κολυμβητήριο.

Στον Ολυμπιακό πιστεύουν πως η τιμωρία που επιβλήθηκε είναι άδικη, υποστηρίζοντας πως στηρίχθηκε στις εισηγήσεις του παρατηρητή της ΔΕΑΒ που αφορούν ένα ποτήρι νερό που πετάχτηκε απ’ την εξέδρα 15 λεπτά μετά τη λήξη του ματς.

Μάλιστα θεωρούν πως η απουσία τηλεοπτικής μετάδοσης –όπως ορίζει ο κανονισμός της ΚΟΕ για τα ματς κεκλεισμένων των θυρών- απ’ τα σημαντικότερα παιχνίδια της χρονιάς, διώχνουν τον κόσμο των ομάδων απ’ τις πισίνες.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ