2014-04-27 22:24:06
Φωτογραφία για ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ...
Ο Γιάννης Σάββα εξακολουθεί να απασχολεί τον Ολυμπιακό με βάση όσα διαρρέουν από την Κύπρο την ώρα που ελληνική ομάδα χαμηλότερης κατηγορίας έχει κάνει προσφορά.

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", ο γεννημένος στις 18.08.1991, Γιάννης Σάββα, που παίζει και ως κεντρικός αμυντικός και ως αμυντικό χαφ και είναι διεθνής με την Ελπίδων έχει βρεθεί το τελευταίο διάστημα στο ερυθρόλευκο... μικροσκόπιο.

Πέραν του Ολυμπιακού -που πάντα αναζητά καλούς παίκτες και στο νησί της Αφροδίτης- ο Γιάννης Σάββα έχει προσελκύσει και άλλες ομάδες. Μάλιστα κυπριακές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, αναφέρουν πως σύλλογος πιο χαμηλής κατηγορίας (του οποίου το όνομα δεν έχει διαρρεύσει ακόμα) έχει κάνει κρούση δίνοντας 60.000 ευρώ και συμβόλαιο 4 ετών.

Ο νεαρός διεθνής παίκτης από την άλλη έχει ως όνειρό του και βασική του επιδίωξη να αγωνιστεί στην Σούπερ Λίγκα. Από τη Μεγαλόνησο επιμένουν για το ερυθρόλευκο ενδιαφέρον, μην αποκλείοντας την πιθανότητα να γίνει και σχετική κίνηση.

Ο Σάββα θεωρείται ένα από τα πιο μεγάλα ταλέντα αυτήν την στιγμή στην Κύπρο και είναι σαφές πως επιζητά την ποδοσφαιρική του εξέλιξη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ