2014-04-28 07:03:05
Φωτογραφία για Συμμετοχή των Palmie bistro στον διεθνή διαγωνισμό '' Με τον δίσκο στο χέρι '' [photos]
Με το κεφάλι ψηλά ολοκληρώθηκε η συμμετοχή των Palmie bistro στον γνωστό διεθνή διαγωνισμό σερβιτόρων που πραγματοποιήθηκε στη χώρα μας Στον πιο ξεχωριστό αγώνα δρόμου συμμετείχαν τα Palmie bistro, την Κυριακή 13 Απριλίου, στον οποίο έδωσαν το δυναμικό παρών σερβιτόροι απ’ όλη την Ελλάδα, αλλά και από 40 χώρες εντός και εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Συγκεκριμένα, σερβιτόροι από το κατάστημα Palmie bistro στο Νέο Ηράκλειο, κρατώντας έναν δίσκο γεμάτο ποτήρια και ένα μπουκάλι ποτού, ξεκίνησαν από τους Στύλους του Ολυμπίου Διός μαζί με τους υπόλοιπους εκπροσώπους καταστημάτων μαζικής εστίασης, και μέσω των οδών Λυσικράτους, Λυσίου, Φιλελλήνων και λεωφόρου Αμαλίας κατέληξαν στον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου! Εκεί, όπου βραβεύτηκαν οι τρεις πρώτοι σερβιτόροι, οι οποίοι είχαν και τις λιγότερες απώλειες.

Ο διαγωνισμός "Σερβιτόροι με τον δίσκο στο χέρι" πραγματοποιήθηκε φέτος για δεύτερη χρονιά υπό την Αιγίδα του Δήμου Αθηναίων και στόχο είχε την προβολή της εξυπηρέτησης και της φιλοξενίας του ελληνικού πολιτισμού καθώς και την προβολή της χώρας μας ως τουριστικό προορισμό σε πανελλαδικό και διεθνές επίπεδο.


Ο διευθυντής Μάρκετινγκ του Ομίλου Palmie bistro κ. Χρήστος Κουτρουλιάς, δήλωσε σχετικά: ’’ Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συμμετείχαμε μέσω των σερβιτόρων μας από το κατάστημα Palmie bistro στο Νέο Ηράκλειο, σ΄έναν ακόμα μεγάλο διεθνή διαγωνισμό υψηλών προδιαγραφών, ο οποίος μετά από δύο συνεχόμενες επιτυχημένες χρονιές είμαστε σίγουροι ότι πρόκειται να γίνει θεσμός. Τα Palmie bistro δεν θα ήθελαν να λείπουν από αυτή την τόσο αξιόλογη προσπάθεια του κλάδου μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, η οποία απέδειξε περίτρανα ότι στον χώρο μας υπάρχουν άνθρωποι που εργάζονται πραγματικά σκληρά, δίνοντας το 100% των δυνατοτήτων τους και προσφέροντας αδιαπραγμάτευτα τη βέλτιστη ποιότητα υπηρεσιών στο καταναλωτικό κοινό’’.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ PALMIE BISTRO

Από το 2003, οπότε και ξεκίνησε την αναπτυξιακή της πορεία με το σύστημα franchise, η αλυσίδα Palmie bistro έχει ισχυροποιήσει την παρουσία της στο εγχώριο επιχειρηματικό περιβάλλον, δίνοντας την ευκαιρία σε επενδυτές να δημιουργήσουν μία ασφαλή και επικερδή επιχείρηση, ενώ ταυτόχρονα έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού με την επιμονή της στο δίπτυχο «ποιότητα - προσιτές τιμές».

Σήμερα διαθέτει καταστήματα σε Αθήνα και στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, στο Ηράκλειο Κρήτης καθώς και καταστήματα στο εξωτερικό.

Tα καταστήματα Palmie bistro συνδυάζουν υπηρεσίες, οι οποίες μετατρέπουν την έξοδο για φαγητό ή ποτό σε καθημερινή value for money συνήθεια και ο κλάδος της ελληνικής εστίασης στο «πρόσωπο» τους, μπορεί να βρει όλα εκείνα τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν την προσιτή πολυτέλεια στην ποιότητα των γευστικών επιλογών, το περιβάλλον και την εξυπηρέτηση του κάθε πελάτη.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον κ. Χρήστο Κουτρουλιά, Διευθυντή Μάρκετινγκ PALMIE BISTRO, τηλ: 210-72 10 953
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ