2014-04-28 20:20:05
Φωτογραφία για Αχαΐα: Δεν κατεβαίνει στις εκλογές ο συνδυασμός Νέος Ερύμανθος του Νίκου Στάμου
Την απόσυρσή του από τις εκλογές ανακοίνωσε ο συνδυασμός «Νέος Ερύμανθος». Ο επικεφαλής του συνδυασμού τέως υποψήφιος Δήμαρχος Ερυμάνθου Νίκος Στάμος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Με λύπη μου μα και αίσθημα ευθύνης και σεβασμό προς τους πολίτες, ανακοινώνω την απόσυρσή της υποψηφιότητάς μου ως δήμαρχος Ερυμάνθου και του συνδυασμού «Νέος Ερύμανθος». Οι λόγοι που με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση αφορούν αμιγώς στη διαδικασία των εκλογών και δεν έχουν να κάνουν με άλλης μορφής πολιτικά κριτήρια, σκέψεις ή συμπεριφορές προσώπων. Τους εξήγησα εγκαίρως στους υποψηφίους, τους συνεργάτες και τους φίλους με τους οποίους συμπορευθήκαμε μέχρι εδώ. Τους σεβάστηκαν, συμφώνησαν και τους ευχαριστώ θερμά και δημοσίως. Επίσης τους ευχαριστώ για τον ωραίο αγώνα που έκαναν μέχρι σήμερα.

Προσωπικά, στις επικείμενες εκλογές δεν θα συνεργαστώ με κανέναν και δεν θα συμμετάσχω με οποιονδήποτε τρόπο και από οποιοδήποτε μετερίζι. Εύχομαι καλόν αγώνα και καλή επιτυχία στους υποψηφίους Δημάρχους και συμβούλους. Οι πολίτες θα εκλέξουν εκείνον που κρίνουν καλύτερο, με γνώμονα το συμφέρον του τόπου μας. Ο νικητής των εκλογών αλλά και οι υπόλοιποι συνδυασμοί που θα εκλέξουν τους αντιπροσώπους μας στο Δημοτικό Συμβούλιο, έχουν αυτή την μόνη και μεγάλη ευθύνη: Να κάνουν τον Δήμο Ερυμάνθου καλύτερο και να δώσουν φωνή και ρόλο στην κοινωνία. Της αξίζει!».
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ