2014-04-29 10:36:04
Φωτογραφία για Βγενόπουλος: Μικρά ανθρωπάκια με μεγάλη γλώσσα και λόγια του αέρα
Με σκληρή γλώσσα απαντά ο Ανδρέας Βγενόπουλος σε στοιχεία που παρέθεσε ο Όμιλος Leptos.

Είμαι υποχρεωμένος να αναφερθώ στην προσβλητική απάντηση του Ομίλου Leptos μετά από την παράθεση στοιχείων που έκανα σε πρόσφατη τηλεοπτική εκπομπή.

Οι αιτίες της καταστροφής του τραπεζικού συστήματος και της Οικονομίας της Κύπρου είναι ένα πολύ σοβαρό θέμα, που μπορεί μεν ορισμένα μικρά ανθρωπάκια με μεγάλη γλώσσα να το αντιμετωπίζουν με αφορισμούς και λόγια του αέρα, αλλά ένας σοβαρός επιχειρηματικός Όμιλος πρέπει να τοποθετείται με στοιχεία και επί της ουσίας.

Στα πλαίσια αυτά καλώ τον Όμιλο Leptos να απαντήσει συγκεκριμένα:

1. Είναι ακριβής η «λίστα Κυπρή» που αναφέρει ότι ως τα τέλη του 2011 ο Όμιλος Leptos «δεν ήταν σε θέση να καλύψει ούτε τους δεδουλευμένους τόκους»;

2. Είναι ακριβές ότι, όπως λέει η Τράπεζα Κύπρου, ο Όμιλος Leptos κατόρθωσε παρά ταύτα να εξασφαλίσει νέα δάνεια ύψους €222 εκατ. μέσα στο 2012 από τα €235 εκατ. που ήδη είχε και δεν μπορούσε να εξυπηρετήσει;


Εφόσον οι απαντήσεις του Ομίλου Leptos είναι αρνητικές θα τους ζητήσω πρώτος εγώ συγνώμη, όμως εάν τα στοιχεία αυτά είναι αληθή, κάποιος ή κάποιοι θα πρέπει να εξηγήσουν στον Κυπριακό λαό γιατί τέτοιου είδους δάνεια δεν είναι στο επίκεντρο της δημοσιότητας και των αφορισμών των πολιτικών, ενώ αντίθετα μονοπωλούν, σχεδόν, την δημοσιότητα δάνεια της ΛΑΪΚΗΣ που δόθηκαν πριν από 6 χρόνια με πολύ μεγάλες (τότε) εξασφαλίσεις και σε πελάτες περιζήτητους (τότε) στο τραπεζικό σύστημα.
24h.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ