2014-04-29 10:40:05
Φωτογραφία για Πάτρα: Γιατί δεν κατεβαίνει υποψήφιος ο πρώην Αντιδήμαρχος Χρήστος Λέγκας
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:

"Φίλες και φίλοι

Η συχνή απουσία μου στο εξωτερικό λόγω ανειλημμένων επαγγελματικών υποχρεώσεων, δεν μου επιτρέπει να είμαι υποψήφιος στις επερχόμενες Δημοτικές εκλογές.

Σε μία περίοδο οπού κυριαρχεί ο πολιτικός οπορτουνισμός και οι προσωπικές φιλοδοξίες, η απόφαση της μη συμμετοχής μου στα κοινά αποτελεί μονόδρομο. Επ’ ουδενί δεν θα ήθελα να είμαι ωσεί παρόν σε ένα Δημοτικό Συμβούλιο, χωρίς να έχω την δυνατότητα να εκπροσωπήσω τους συνδημότες μου, με όλες μου τις δυνάμεις.

Από το 2011, όπου και με τιμήσατε με την ψήφο σας, πορεύθηκα με ήθος, εντιμότητα και σύνεση από κορυφαίες θέσεις ευθύνης. Ως Αντιδήμαρχος αλλά και ως Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, ήμουν πάντα δίπλα στον δημότη με διάθεση ανιδιοτελούς προσφοράς σε καίρια ζητήματα της πόλης.

Στο σημείο αυτό θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους Αντιδημάρχους, Προέδρους Οργανισμών αλλά και τους απλούς Δημοτικούς Συμβούλους, για την αγαστή συνεργασία την οποία είχαμε. Η απερχόμενη Δημοτική Αρχή έχει παράξει σημαντικό έργο, κάτω από εξαιρετικά δύσκολες και πρωτόγνωρες για την χώρα συνθήκες και το οφείλει στην εργατικότητα και θέληση για προσφορά αυτών των ανθρώπων.


Ένα μεγάλο ευχαριστώ επίσης οφείλω στους συνεργάτες μου, υπαλλήλους του Δήμου Πατρέων αλλά και της ΔΕΥΑΠ, οι οποίοι κατά την διάρκεια της θητείας μου έδειξαν υψηλό βαθμό επαγγελματισμού και διάθεση να αλλάξουν τα κακώς κείμενα.

Στις εκλογές της 18ης Μαΐου, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την παράταξη «Τώρα για την Πάτρα», την πρώτη και μοναδική ανεξάρτητη παράταξη. Το ανανεωμένο ψηφοδέλτιο, μαζί με την συμπόρευση της παράταξης του Δημήτρη Πεφάνη, δίνει δυναμική νίκης.

Κλείνοντας, να ευχαριστήσω για άλλη μια φορά μέσα από την καρδιά μου, όλους εσάς που με στηρίξατε με την ψήφο σας και να σας διαβεβαιώσω ότι θα είμαι πάντα δίπλα σας, ως ενεργός πολίτης, ως Πατρινός."

Με εκτίμηση

Χρήστος Λέγκας

Δημοτικός Σύμβουλος

τ. Αντιδήμαρχος Πατρέων
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ