2014-04-30 20:14:51
Φωτογραφία για Τραγική εμφάνιση - Ηρακλής Κέρκυρα 1-1
Ένας πολύ κακός Ηρακλής πέταξε άλλη μία ευκαιρία και μάλιστα στην έδρα του. Οι «κυανόλευκοι» ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με την Κέρκυρα σε μία αναμέτρηση όπου εύκολα θα μπορούσαν να έχουν ηττηθεί. Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους φιλοξενούμενους οι οποίοι προηγήθηκαν στο 45ολεπτό με γκολ του Μπαλντοβαλίεφ.

Είχε προηγηθεί ένα δοκάρι του Σουάνη στο 21ο ενώ στο 31ο ακυρώθηκε γκολ της Κέρκυρας ως οφ-σάϊντ. Ο Χουάντερσον χρειάστηκε να κάνει αισθητή την παρουσία του σε τουλάχιστον άλλες τρεις περιπτώσεις με τις δύο ομάδες να αποχωρούν για τα αποδυτήρια. Η επανάληψη σαφώς καλύτερη με τον Ηρακλή να κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στα πρώτα 25 λεπτά.

Αφού ο Σιατραβάνης απέτυχε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση, ήρθε ένα χέρι στο 56ο λεπτό στην μεγάλη περιοχή και πέναλτι υπέρ του Ηρακλή. Ο Πορτουλίδης το ανέλαβε και ισοφάρισε σε 1-1. Η συνέχεια δυστυχώς δεν ήταν ανάλογη. Παρά το καλό ξεκίνημα η Κέρκυρα ισορρόπησε μετά το 75ολεπτό, ενώ υπήρξαν και πολλά νεύρα από τους δύο πάγκους και τους ποδοσφαιριστές.

Η Κέρκυρα θα μπορούσε να φύγει με το διπλό λίγο πριν το τέλος του αγώνα, ωστόσο, η κεφαλιά που έγινε κατέληξε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος υπήρξαν αποδοκιμασίες από το κοινό.
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ