2014-05-01 00:32:13
Φωτογραφία για Επεισόδια στο Περιστέρι μετά τη λήξη του αγώνα Ατρόμητος-Παναθηναϊκός όταν οπαδοί ζήτησαν φανέλες ποδοσφαιριστών
Επεισόδια σημειώθηκαν στο Περιστέρι μετά τη λήξη του αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναθηναϊκό για την 1η Αγωνιστική των πλέι-οφ.

Η ένταση προκλήθηκε αμέσως μετά το σφύριγμα του διαιτητή όταν μπήκαν στο γήπεδο νεαροί φίλαθλοι του Ατρομήτου, για να πάρουν αναμνηστικές φανέλες από τους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ανδρες της Ασφάλειας επενέβησαν επιχειρώντας να απομακρύνουν τους νεαρούς. Σύμφωνα με το sport-fm.gr, η κίνηση αυτή προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών που βρίσκονταν στην εξέδρα, οι οποίοι εισέβαλαν στο χώρο.

Τα πνεύματα προς στιγμής ηρέμησαν με την επέμβαση των αστυνομικών, ωστόσο στη συνέχεια ακολούθησε νέα ένταση, με οπαδούς του Ατρομήτου να πετούν καθίσματα και άλλα αντικείμενα προς τις αστυνομικές δυνάμεις.

Τα επεισόδια που προκλήθηκαν επεκτάθηκαν κάποια στιγμή και στην εξέδρα του Παναθηναϊκού. Οι άνδρες της Αστυνομίας έχουυν προχωρήσει μέχρι στιγμής σε τέσσερις συλλήψεις.

Φωτογραφίες: Eurokinissi
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ