2014-05-01 22:10:02
Φωτογραφία για Το πανάκριβο αυτοκίνητο, η... δοκιμή και ο εκβιασμός - Μια υπόθεση που κράτησε ένα ολόκληρο μήνα!
Με την κατηγορία του εκβιασμού παραπέμπεται ενώπιον των εισαγγελικών αρχών, 34χρονος Λαρισαίος, ο οποίος – σύμφωνα με την αστυνομία - απαιτούσε 3.000 ευρώ από έμπορο αυτοκινήτων της Καρδίτσας για να... παραδώσει αυτοκίνητο που πήρε για δοκιμή, με το πρόσχημα της αγοράς, χωρίς ωστόσο να το επιστρέψει!

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα ''Ελευθερία'', ο 34χρονος, συνελήφθη χθες το πρωί (30-04-2014) από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, σε κεντρικό δρόμο της Λάρισας και στο ραντεβού που είχε με τον Καρδιτσιώτη αντιπρόσωπο προκειμένου να πάρει τα χρήματα και να επιστρέψει το αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, στις αρχές Απριλίου, ο 34χρονος Λαρισαίος επισκέφθηκε το κατάστημα του 55χρονου Καρδιτσιώτη εμπόρου αυτοκινήτων, με το πρόσχημα να αγοράσει αυτοκίνητο. Μάλιστα εκδήλωσε ενδιαφέρον για ένα ακριβό αυτοκίνητο και ζήτησε να το δοκιμάσει. Ο έμπορος συμφώνησε, μόνο που ο 34χρονος όχι μόνο δεν επέστρεψε το αυτοκίνητο, αλλά επικοινώνησε στη συνέχεια με τον Καρδιτσιώτη επιχειρηματία ζητώντας του, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ για να το επιστρέψει.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ