2014-05-02 11:29:30
Φωτογραφία για Καταγγελία: Προεκλογικά τερτίπια και εκβιασμοί της ΚτΠ σε 13 περιφέρειες;
Εδώ και 1 μήνα περίπου, οι 13 Περιφέρειες της χώρας μας και τα γραφεία τους, που πρωτοκολλούν, χρεώνουν και δημιουργούν αλληλογραφία με πολίτες και υπηρεσίες, είναι ΟΜΗΡΟΙ της ανεκδιήγητης μιας και μόνης υπηρεσίας που ονομάζεται Κοινωνία της Πληροφορίας (ΚτΠ Α.Ε.).

Όλη η αλληλογραφία που στις περισσότερες των περιπτώσεων είναι ιδιαιτέρως σημαντική με άμεση ενέργεια ελεγκτικών υπηρεσιών των Περιφερειών για την ασφάλεια των πολιτών κλπ. δεν εκτελείται λόγω αμέλειας, ανεπάρκειας, μη συνεργασίας και εκβιαστικής συμπεριφοράς της υπηρεσίας αυτής, αφού η ΚτΠ δεν απαντά στα τηλέφωνα και στα ηλεκτρονικά αιτήματα των γραφείων της Περιφέρειας.

Προεκλογικό τερτίπι και εκβιασμοί ; Μια απάντηση θα έχουμε ;

Η "Κοινωνία της Πληροφορίας" Α.Ε. (ΚτΠ Α.Ε.) συστάθηκε το Μάρτιο του 2001 με μόνο μέτοχο το Ελληνικό Δημόσιο, το οποίο εκπροσωπείται από τους υπουργούς Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης & Οικονομίας και Οικονομικών, οι οποίοι υπέγραψαν και την ιδρυτική της πράξη.


Είναι εταιρεία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και η λειτουργία της συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ε.Π. "ΚτΠ") προκειμένου να καλύψει τα διοικητικά και λειτουργικά της έξοδα, καθώς και τα κόστη παροχής υπηρεσιών προς τους Τελικούς Δικαιούχους του E.Π. "ΚτΠ". Από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα ενεργοποιείται σε όλους τους Άξονες του Ε.Π. "ΚτΠ", με αυξανόμενο ρυθμό ανάληψης έργων, τα οποία υλοποιεί για λογαριασμό άλλων Φορέων του Δημόσιου Τομέα.

Σκοπός της Εταιρείας είναι η υποστήριξη Φορέων για την υλοποίηση δράσεων που χρηματοδοτούνται από το Ε.Π. "ΚτΠ".
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ