2014-05-02 17:06:04
Φωτογραφία για Στον ημιτελικό του Voice θα εμφανιστεί η Indila
Απόψε είναι ο ημιτελικός του Voice και αναμένεται να γίνει πάταγος. Αυτή τη φορά όμως την παράσταση δεν θα κλέψουν ούτε οι διαγωνιζόμενοι, ούτε οι coaches. Πώς θα μπορούσε άλλωστε όταν καλεσμένη είναι η Indila. Ακόμα και όσοι δεν γνωρίζετε το όνομά της, σίγουρα έχετε ακούσει το τραγούδι της «Derniere Danse» που το τελευταίο καιρό έχει γίνει τεράστια επιτυχία. Απόψε λοιπόν θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε live από την ίδια.

Οι πρόβες για τον ημιτελικό είναι πυρετώδεις και η γαλλιδούλα τραγουδίστρια βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα. Για του λόγου το αληθές, ο Μιχάλη Κουινέλη των Stavento έβγαλε μία selfie μαζί της. Οι δυο τους μάλιστα θα συμπράξουν επί σκηνής και το αποτέλεσμα αναμένεται να είναι εκρηκτικό!

Πρόκειται για ένα κορίτσι-φαινόμενο, καθώς ολόκληρη η Ευρώπη ασχολείται μαζί της και την υπέροχη πραγματικά φωνή της.

Η Αντίλα Σεντράια, όπως είναι το πραγματικό της όνομα, γεννήθηκε από οικογένεια Ινδών στη Γαλλία. Ιντιλα είναι το μεσαίο της όνομα και το κράτησε για να δείξει τις ινδικές της ρίζες.


Πρωτοεμφανίστηκε στη δισκογραφία το 2010 μέσα από συμμετοχές σε άλμπουμ άλλων, ωστόσο αμέσως ο γαλλικός τύπος την ξεχώρισε. Η ίδια λατρεύει τον Μάικλ Τζάκσον και τις ταινίες του Μπόλιγουντ. Οι στίχοι του «Derniere dance» μιλούν για τη ζωή μιας νεαρής μετανάστριας, που βιώνει τον ρατσισμό και παλεύει εναντίον του. Το τραγούδι κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2013 και μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατέκτησε τα ευρωπαϊκά charts.

Ο ημιτελικός

Στο stage θα βρεθούν και Ελληνες τραγουδιστές, όπως η Ελενα Παπαρίζου, ο Βασίλης Καρράς, ο Στέλιος Ρόκκος, η Τζώρτζια, η Μαντώ, ο Κώστας Μακεδόνας, ο Μάνος Πυροβολάκης και οι Μέλισσες.

Στον ημιτελικό θα διαγωνιστούν 8 παίκτες, 2 από κάθε ομάδα. Από την ομάδα της Δέσποινας Βανδή τα δύο ντουέτα θα είναι η Τζώρτζια από τους Μπλε με την Κατερίνα Λιόλιου και η Μαντώ με τη Μαρία Έλενα Κυριάκου. Από την ομάδα του Αντώνη Ρέμου θα δούμε ένα ντουέτο ανάμεσα στον Στέλιο Ρόκκο και τον Άλεξ Οικονόμου, αλλά και στον Βασίλη Καρρά με τον Λευτέρη Κιντάτο. Από την ομάδα του Stavento θα δούμε ένα ντουέτο μεταξύ Έλενας Παπαρίζου και Γιούρι Μελικόβ, καθώς και του συγκροτήματος Μέλισσες με την Αρετή Κοσμίδου. Από την ομάδα της Μελίνας Ασλανίδου θα τραγουδήσουν ο Μάνος Πυροβολάκης με τον Βασίλη Χατζηπαρτάλη και η Αίμιλη Χαραλάμπους με τον Κώστα Μακεδόνα. Επίσης οι διαγωνιζόμενοι θα πραγματοποιήσουν και solo εμφάνιση.

Στη συνέχεια κοινό και coaches θα ψηφίσουν ώστε να προκύψουν οι 4 του τελικού. Ολη την επόμενη εβδομάδα οι γραμμές θα είναι ανοιχτές για να ψηφίζει το κοινό, όσες φορές επιθυμεί, τον αγαπημένο του παίκτη. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ