2014-05-03 23:05:12
Φωτογραφία για ΣΦΑΙΡΟΠΟΥΛΟΣ : ΟΤΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ ΔΙΑΦΟΡΑ
Ο Πανιώνιος έπαιξε αρκετά καλά ανά διαστήματα στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος ζήτησε συνέχεια και αυτοσυγκέντρωση.

Ο Έλληνας τεχνικός των "κυανέρυθρων" διέκρινε πολύ καλή προσπάθεια από τους παίκτες του γνωρίζοντας πως ήταν δύσκολα τα πράγματα απέναντι στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο προπονητής του Πανιωνίου στις δηλώσεις του έδωσε συγχαρητήρια στους ερυθρόλευκους και ζήτησε αυτοσυγκέντρωση μέχρι τέλους.

Αναλυτικά ο Σφαιρόπουλος ανέφερε:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για την ευρωπαϊκή πορεία. Ήταν ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το χρησιμοποιήσαμε και οι δυο ομάδες για τη δύσκολη συνέχεια στα play offs. Είχαμε καλά διαστήματα, αλλά και κενά που δεν διαβάσαμε καλά στην επίθεση, ώστε να αποφασίσουμε σωστά. Στην άμυνα είχαμε προβλήματα στην πρώτη περίοδο, δίνοντας ελεύθερα καλάθια μέσα στην ρακέτα. Βελτιωθήκαμε αμυντικά και αποκτήσαμε ρυθμό και στην επίθεση. Έτσι μειώσαμε στο ημίχρονο, αλλά ο Ολυμπιακός με την ποιότητά του, όταν χρειαζόταν έπαιρνε διαφορά. Δεν πάψαμε να παλεύουμε και μέχρι το τέλος μείναμε ανταγωνιστικοί. Το πιο σημαντικό είναι το πως θα συνεχίσουμε. Ο Πανιώνιος κατακτά ξανά την τρίτη θέση και με μεγάλη διαφορά από τον τέταρτο, όμως μετράει το τέλος, τα play offs. Για αυτό θέλει αυτοσυγκέντρωση για την συνέχεια. Να μελετήσουμε τον ΚΑΟΔ και να είμαστε έτοιμοι».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ