2014-05-04 00:38:15
Φωτογραφία για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΕΝΤΙ, ΑΤΑΚΕΣ ΚΑΙ... ΑΦΙΕΡΩΣΕΙΣ! (PHOTOS)
Η σεζόν ήταν γεμάτη προβλήματα, αλλά ο Ολυμπιακός έδειξε την αξία του και δικαιώθηκε στο τέλος, με την κατάκτηση του δεύτερου σερί νταμπλ. Αυτό «σφραγίστηκε» με τη νίκη 3-0 επί του Εθνικού στην Αλεξανδρούπολη, στον 3ο τελικό της Volleyleague, με την οποία ήρθε η ανάδειξή του σε πρωταθλητή για 27η φορά στο ανδρικό βόλεϊ, με 3-0 νίκες.

Ο τελευταίος πόντος στο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» έφερε ξέφρενους πανηγυρισμούς στον αγωνιστικό χώρο και η συνέχεια δόθηκε στα αποδυτήρια και μάλιστα πριν καν οι παίκτες των νταμπλούχων μπουν σε αυτά.

Οι ερυθρόλευκοι, σε «τρενάκι», έφτασαν σε αυτά και πριν περάσουν την πόρτα άρχισαν το πρώτο σύνθημα: «Είσαι στο μυαλό, κάτι μαγικό…».

Ένα κουβάρι όλοι μέσα στα αποδυτήρια, σε κατάσταση… απέραντης ευτυχίας.

«Αυτό είναι σωστό, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό», ήταν το επόμενο σύνθημα που κυριάρχησε, με τα μπουγέλα (με νερό) να αρχίζουν προς… πάσα κατεύθυνση.


Το τρίτο σύνθημα, είχε… μήνυμα για τη νέα σεζόν: «Του χρόνου θα σηκώσουμε το ευρωπαϊκό».

Ο Κώστας Χριστοφιδέλης προσπάθησε να αρθρώσει τις πρώτες λέξεις στην κάμερα της Nova που είχε μπει στα αποδυτήρια: «Είναι ένας άθλος, αφιερωμένος στον Σπύρο».

Ο λόγος για τον φροντιστή της ομάδας εδώ και 20 χρόνια, τον Σπύρο Μπλέτσα, που λόγω αδιαθεσίας, απουσίασε από την αποστολή για πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια, όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει.

Ο Μπόγιαν Γιορντάνοφ χαμογελούσε: «Είναι υπέροχες στιγμές, είμαι πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ τους πάντες και τους συμπαίκτες μου».

Λίγο πιο πέρα, ο Βασίλης Κουρνέτας, ξανά στα ερυθρόλευκα και στους τίτλους: «Νιώθω λες και είμαι 20 χρονών και πανηγυρίζω το πρώτο πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα. Είναι ωραία στιγμή, είμαι με τους παλιούς μου συμπαίκτες στην αγαπημένη μου ομάδα, νιώθω πολύ όμορφα. Οι εικόνες τα λένε όλα».

Ο Δημήτρης Καζάζης, έδωσε το σύνθημα για το… επόμενο σύνθημα που δόνησε τα αποδυτήρια: «Σπύρος Μπλέτσας οέ, οέ, οέ». Ολοι οι παίκτες το φώναξαν μέσα από την ψυχή τους.

Δευτερόλεπτα μετά, ο Λεονάρντο Καλντέιρα, τόνισε: «Είναι η καλύτερη στιγμή της καριέρας μου. Ηταν δύσκολα. Είμαι πολύ περήφανος που είμαι σε αυτό το γκρουπ. Δείξαμε την αξία μας».

Ο Μενέλαος Κοκκινάκης, ήταν «κλειδί» στη σειρά των τελικών, αλλά το αρνήθηκε: «Δεν είμαι τίποτα, έπαιξα για την ομάδα. Ολοι είμαστε πολύ χαρούμενοι για νταμπλ. Αφιερωμένο στο Σπύρο Μπλέτσα που έχει ένα πρόβλημα που όλοι γνωρίζουμε».

Ο Χρήστος Φλάμπουρας, που βοήθησε οικονομικά την ομάδα, επεσήμανε: «Είμαστε πολύ περήφανοι, η χαρά είναι απερίγραπτη. Το αφιερώνουμε στον περήφανο κόσμο του Ολυμπιακού μας. Του χρόνου θα πάμε καλύτερα. Πρώτα ο Θεός θα δούμε (σ.σ. όταν ρωτήθηκε για το αν θα κάνει μεγαλύτερη επένδυση εν όψει Champions League)».

Ο Δημήτρης Καζάζης είχε προσπαθήσει ήδη μία φορά να μιλήσει στην κάμερα της Nova. Δεν μπόρεσε, καθώς τον μπουγέλωσαν οι παίκτες του. Τη δεύτερη, πρόλαβε να πει «άσπρες τρίχες βγάλαμε, αλλά δεν πειράζει, χαλάλι», πριν ο Κουρνέτας… την πει στον Χριστοφιδέλη:

«Είχαμε πει θα κάνουμε εκλογές για ανάδειξη αρχηγού, αλλά βλέπω τον αρχηγό να κάνει τον Κινέζο».

Η απάντηση-πείραγμα ήρθε άμεσα: «Μαθαίνω ότι η Εθνική κάνει ανανέωση. Δεν παίρνει τον Κουρνέτα; Πότε θα σταματήσει;».

Την… τρίτη φορά, ο Δημήτρης Καζάζης μπόρεσε να μιλήσει. «Αφιερωμένο το πρωτάθλημα πρώτα στο Σπύρο τον Μπλέτσα. Δεύτερον στα παιδιά, το Νίκο (Σμαραγδή) που έχουν κάνει χειρουργείο και στα παιδιά που ακολουθούν. Τρίτο αυτό που είπαν τα παιδιά, οι σάπιοι είναι εδώ, πρωτάθλημα και Κύπελλο στον Ολυμπιακό».

Λίγο μετά, άπαντες ξαναβγήκαν στον αγωνιστικό χώρο για την απονομή, η οποία έγινε με... όλους μαζί, σχεδόν, τους παίκτες να σηκώνουν την Κούπα στον αέρα, δίνοντας το έναυσμα για νέους πανηγυρισμούς.
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ