2014-05-04 01:13:30
Φωτογραφία για ΣΤΗΝΝ ΤΕΛΙΚΗ ΕΥΘΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΥΛΙΔΟ!
Ζήτημα ημερών είναι να κλείσει ο Πουλίδο στον Ολυμπιακό με τον ατζέντη του να αναμένεται στην Ελλάδα τις επόμενες ημέρες. Για επιβεβαιωμένο deal μιλούν μεξικανικές δημοσιογραφικές πηγές.

Από την πλευρά του παίκτη σύμφωνα με τις πληροφορίες που επικαλείται σε δημοσίευμά του το "Gazzetta.gr" προκύπτει πως δεν υπάρχει ακόμα οριστικό και τελικό deal με τον Ολυμπιακό, ωστόσο διαρρέεται πως η υπόθεσή του έχει μπει σε πάρα πολύ καλό δρόμο και στην τελική της ευθεία.

Στο Μεξικό όμως υπάρχουν δημοσιογραφικές πηγές που τονίζουν πως το θέμα αυτό έχει τελειώσει και ότι είναι πια επιβεβαιωμένο πως ο Πουλίδο τα βρήκε σε όλα με τον σύλλογο για 4ετές συμβόλαιο και αποδοχές 800 έως 1 εκατ. ευρώ τον χρόνο.

Κατά τα άλλα ο εκπρόσωπος του Άλαν Πουλίδο είναι στην Ευρώπη αυτές τις ημέρες και ετοιμάζει τις... βαλίτσες του για την Αθήνα προκειμένου να κάνει τον τελικό κύκλο των επαφών με τους ερυθρόλευκους και ενώ παραμένει σε ανοιχτή γραμμή και με την Τίγκρες. Όλα συγκλίνουν στο ότι είναι ζήτημα ημερών (ή μπορεί και ωρών) να πέσουν οι υπογραφές ανάμεσα στις δύο πλευρές και έτσι να κλείσει ένα ανοιχτό μεταγραφικό... μέτωπο για τον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης είναι ενθουσιασμένος από την προοπτική της Ευρώπης και του Τσάμπιονς Λιγκ και αδημονεί να πιάσει Λιμάνι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ