2014-05-04 23:11:05
Φωτογραφία για Τον «έζωσαν τα φίδια» τον Βαΐτση και πέταξε ο ίδιος με το Erieye EMB-145H
Ανήσυχος ο Αρχηγός του ΑΤΑ Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης απο τις καθημερινές Παραβιάσεις των Τούρκων στο... Αιγαίο απο τα Τούρκικα «CN-235 «και αφού κάποιοι φρόντισαν να καθηλώσουν τα Ναυτικής συναργασίας του Πολεμικού μας Ναυτικού , Πέταξε με με αεροσκάφος Erieye EMB-145H για να διαπιστώσει ιδίοις όμασι το έργο και τις δυνατότητες της Μοίρας

Ας ελπίσουμε ο Αρχηγός να ικανοποιήθηκε και να επέστρεψε στο ΑΤΑ λιγότερο ανήσυχος o Αρχηγός …Πάντως απο ότι λένε κάποιοι στην Πολεμική Αεροπορία δεν αφήνει τίποτε να πέσει κάτω…Ενώ κάποιος μας σφύριξε οτι πολύ σύντομα στους Ουρανούς του Αιγαίου θα ξαναπετάξουν κάποια απο τα Αεροσκάφη της Ναυτικής Συνεργασίας σύντομα ! …Μακάρι !

Την Τετάρτη 30 Απριλίου 2014, ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης, επισκέφθηκε την 380 Μοίρα Αερομεταφερόμενου Συστήματος Έγκαιρης Προειδοποίησης & Ελέγχου (380Μ ΑΣΕΠΕ), στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του ενημερώθηκε για το έργο και την αποστολή της Μοίρας και παρακολούθησε επιχειρησιακή αποστολή από τη θέση του συγκυβερνήτη, με αεροσκάφος Erieye EMB-145H.
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ